سبلان ما

پایگاه خبری تحلیلی

سبلان ما

جمعه 23 مرداد 1405
  • گروه: ورزشی
  • کد خبر: 75828
  • بازدید: 351
  • 1405/04/20 - 09:11:52

اخبار کوتاه ورزشی استان اردبیل؛

۲ بازیکن هاکی‌ اردبیل به تیم ملی دعوت شدند

۲ بازیکن هاکی‌ اردبیل به تیم ملی دعوت شدند

دو هاکی‌باز استان اردبیل با دعوت به چهارمین اردوی آماده‌سازی تیم ملی هاکی چمنی پسران زیر ۱۸ سال، در آستانه حضور در رقابت‌های آسیایی هاکی ۵ چمنی قرار گرفتند.

به گزارش خبرنگار پایگاه خبری تحلیلی «سبلان ما»، اخبار کوتاه ورزشی استان اردبیل از دعوت بازیکنان به تیم ملی تا برگزاری لیگ برتر فوتسال استان را در ین خبر بخوانید.

دو ملی‌پوش استان راهی اردوی تیم ملی شدند

 چهارمین اردوی تیم ملی هاکی چمنی پسران زیر ۱۸ سال از ۱۷ تا ۲۶ تیرماه به میزبانی شهرستان مهدیشهر استان سمنان و با حضور برترین بازیکنان کشور برگزار می‌شود. در این اردو، آرش حسنی و امیر صادقیان، دو نماینده شایسته استان اردبیل، به دلیل عملکرد مطلوب خود در مراحل پیشین، در جمع بازیکنان منتخب تیم ملی حضور خواهند داشت.

 این مرحله از اردوی آماده‌سازی با هدف آمادگی هرچه بیشتر تیم ملی برای حضور در مسابقات هاکی ۵ چمنی قهرمانی آسیا برگزار می‌شود. این رقابت‌ها از ۲۹ تیر تا سوم مردادماه به میزبانی شهر مسقط عمان برگزار خواهد شد.

 دعوت دو ورزشکار اردبیلی به اردوی تیم ملی، بیانگر روند رو به رشد هاکی استان و ظرفیت بالای ورزشکاران این رشته در رده‌های پایه است.

تداوم خدمت‌رسانی موکب ورزش و جوانان استان اردبیل در شب ۱۳۲ تجمعات مردمی

در راستای ترویج فرهنگ ایثار و همبستگی، تداوم خدمت‌رسانی موکب ورزش و جوانان استان اردبیل در «شب ۱۳۲ از برپایی موکب»، با حضور فعال کارکنان و ورزشکاران در خدمت به شرکت‌کنندگان در تجمعات مردمی و عزاداران رهبر شهید (ره) ادامه یافت و موکب ورزش و جوانان استان اردبیل با استقرار در مسیر حرکت عزاداران، میزبان زائرانی بود که در غم شهادت رهبر شهید (ره) گرد آمده بودند.

 این اقدام با هدف تجلی روحیه داوطلبانه ورزشکاران و کارکنان این مجموعه در خدمت به مردم صورت گرفت؛ چرا که باور داریم خدمت به مردم، زیباترین میدان رقابت است.

 کارکنان و ورزشکاران استان اردبیل با پذیرایی و ارائه خدمات رفاهی، تلاش کردند تا در کنار تجمعات مردمی، فضای همبستگی و ایثار را به تصویر بکشند. این استمرار در خدمت، گویای حضور فعال جامعه ورزش در مناسبت‌های مذهبی و اجتماعی و تجلی عزم راسخ ورزشکاران برای پاسداشت میراث رهبری در مسیر خدمت به خلق است.

آرتان اردبیل با پیروزی پرگل لیگ برتر فوتبال استان را آغاز کرد

 تیم فوتبال آرتان اردبیل در هفته نخست رقابت‌های لیگ برتر فوتبال استان اردبیل، با ارائه نمایشی مقتدرانه، میزبان خود آذربایجان مشگین‌شهر را با نتیجه پرگل ۷ بر صفر شکست داد.

 رقابت‌های لیگ برتر فوتبال استان با برگزاری دیدارهای هفته نخست آغاز شد که در یکی از جذاب‌ترین مسابقات، تیم آرتان اردبیل در ورزشگاه تختی مشگین‌شهر با نمایش برتر خود، پیروزی قاطعی مقابل آذربایجان مشگین‌شهر به دست آورد. 

در این دیدار، علی نظرزاده، مهاجم تیم آرتان اردبیل، با به ثمر رساندن سه گل و ثبت یک پاس گل، نقش مؤثری در این برد پرگل ایفا کرد و در پایان مسابقه به عنوان بهترین بازیکن میدان معرفی شد.

 آرتان اردبیل با این پیروزی، لیگ برتر فوتبال استان را با اقتدار آغاز کرد و سه امتیاز ارزشمند هفته نخست را به نام خود ثبت کرد.

انتهای خبر/ ش

اشتراک‌گذاری

  • ۲ بازیکن هاکی‌ اردبیل به تیم ملی دعوت شدند

دیدگاه‌ها

  • وارد کردن نام، ایمیل و پیام الزامی است. (نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد)
دیدگاه شما برای ما مهم است
جهت بازسازی کلیک نمایید