سبلان ما

پایگاه خبری تحلیلی

سبلان ما

جمعه 23 مرداد 1405
  • گروه: اقتصادی
  • کد خبر: 75923
  • بازدید: 228
  • 1405/04/27 - 20:17:28

رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان اردبیل خبر داد:

هدف‌گذاری تولید ۱۷ هزار تن محصولات شیلاتی در اردبیل

هدف‌گذاری تولید ۱۷ هزار تن محصولات شیلاتی در اردبیل

رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان اردبیل با تأکید بر هدف‌گذاری تولید ۱۷ هزار تن محصولات شیلاتی گفت: شیلات اردبیل با اجرای برنامه‌های توسعه‌ای و ایجاد شهرک‌های تخصصی، در مسیر جهش تولید، توسعه آبزی‌پروری و اشتغال‌زایی پایدار قرار گرفته است.

به گزارش خبرنگار پایگاه خبری تحلیلی «سبلان ما»، علی‌حسین  احدی عالی  عصر امروز در دیدار با مدیرکل و کارکنان اداره‌کل شیلات استان اردبیل ضمن قدردانی از عملکرد این مجموعه اظهار کرد: خوشبختانه در سال‌های اخیر شاهد جهش‌های شاخص در حوزه شیلات هستیم که حاصل برنامه‌ریزی‌های دقیق، مدیریت مطلوب و تلاش شبانه‌روزی مجموعه شیلات استان است.

وی با بیان اینکه اردبیل به یکی از استان‌های موفق کشور در حوزه آبزی‌پروری تبدیل شده است، افزود: ظرفیت‌های بی‌نظیر استان در این بخش، زمینه‌ساز توسعه پایدار و افزایش بهره‌وری شده است که این روند رو به رشد، نویدبخش آینده‌ای روشن برای این صنعت در منطقه است.

رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان اردبیل با اشاره به اهمیت راهبردی ایجاد شهرک‌های شیلاتی تصریح کرد: با راه‌اندازی و توسعه این شهرک‌ها، شاهد رشد قابل‌توجه تولید آبزیان، جذب سرمایه‌گذاری‌های جدید و ایجاد اشتغال پایدار خواهیم بود که این امر از اولویت‌های اصلی سازمان جهاد کشاورزی است.

وی هدف‌گذاری تولید بیش از ۱۷ هزار تن محصولات شیلاتی را نشان‌دهنده نگاه توسعه‌محور مجموعه شیلات دانست و تأکید کرد: دستیابی به این هدف، نیازمند استمرار همدلی و بهره‌گیری از تمامی ظرفیت‌های موجود در استان است.

احدی عالی با اشاره به تقویت تعاملات درون‌سازمانی خاطرنشان کرد: خوشبختانه هم‌افزایی میان ادارات تابعه و سازمان جهاد کشاورزی نسبت به گذشته تقویت شده و امروز با انسجام کامل در مسیر خدمت‌رسانی شایسته به مردم و توسعه بخش کشاورزی گام برمی‌داریم.

وی در پایان با تأکید بر حمایت همه‌جانبه این سازمان از برنامه‌های توسعه‌ای شیلات، آمادگی کامل مجموعه جهاد کشاورزی را برای پشتیبانی از طرح‌های پیش‌روی این اداره‌کل اعلام کرد.


انتهای خبر/ ش

اشتراک‌گذاری

  • هدف‌گذاری تولید ۱۷ هزار تن محصولات شیلاتی در اردبیل

دیدگاه‌ها

  • وارد کردن نام، ایمیل و پیام الزامی است. (نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد)
دیدگاه شما برای ما مهم است
جهت بازسازی کلیک نمایید