سبلان ما

پایگاه خبری تحلیلی

سبلان ما

چهارشنبه 29 مرداد 1404
  • کد خبر: 9505
  • بازدید: 2,419
  • 1393/06/30 - 14:47:51

برنامه های هفته دفاع مقدس تشریح شد

جلسه تعامل و هماهنگی ستاد برگزاری برنامه های هفته دفاع مقدس در ناحیه عشایری اصلاندوز برگزار شد.

به گزارش سبلانه به نقل از ارس تبار ،سرگرد "محرم بنیادی" صبح امروز درجلسه تعامل و هماهنگی برنامه های هفته دفاع مقدس در دفتر فرماندهی سپاه ناحیه عشایری با تأکید بر ترویج ارزش‌های هشت سال دفاع مقدس گفت: تببین و ترویج ارزش‌های دفاع مقدس موجب حفظ آثار و برکات گنجینه تمام نشدنی آن دوران  و همچنین مقابله با هجمه نرم دشمنان علیه نسل جوان انقلاب است.

وی انتقال ارزشهای هشت سال دفاع مقدس را به نسل امروز انقلاب اسلامی لازم و ضروری دانست و افزود: هدف دشمنان نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران براندازی فرهنگ متعالی دفاع مقدس و نابودی ارزش‌های آن و جایگزین کردن فرهنگ پوچ و بی‌هویت خود است.

فرمانده بسیج عشایری در تشریح برنامه های هفته دفاع مقدس با بیان اینکه هفته دفاع مقدس همزمان با سالروز شروع جنگ تحمیلی در ۳۱ شهریور شروع و به مدت یک هفته ادامه خواهد داشت خاطرنشان کرد:دیدار با امام جمعه اصلاندوز، دیدار با خانواده های شهداء، همایش تجلیل از پیشکسوتان، نشست سیاسی و بصیرتی ، برپایی نمایشگاههایی با موضوع دفاع مقدس ، یادواره های شهدا ، بصدا درآمدن زنگ مقاومت بنام شهدای شاخص سال 93 ، غبار رویی مزار شهدا ،شرکت باشکوه و سازمان یافته در نماز جمعه و سایر برنامه ها در طول هفته دفاع مقدس برگزار خواهد شد.

بنیادی در ادامه با اشاره به اهمیت هفته دفاع مقدس و برنامه‌های آن افزود:هفته دفاع مقدس بهترین فرصت برای گرامیداشت یاد و خاطره شجاعت‌ها و جان‌نثاری‌های دلیرمردانی است که با نثار جان خود آرامش و امنیت امروز جامعه ما را رقم زدند.

فرمانده بسیج عشایری ضمن دعوت از عموم مسئولان و مردم برای شرکت با شکوه در برنامه های هفته دفاع مقدس گفت:همزمان با 31 شهریور و اولین روز از هفته دفاع مقدس رژه نیروهای بسیج عشایری اصلاندوز با حضور بسیجیان عشایر کشور و نیروهای مسلح در تهران برگزار می شود.

انتهای پیام/

اشتراک‌گذاری

  • برنامه های هفته دفاع مقدس تشریح شد

دیدگاه‌ها

  • وارد کردن نام، ایمیل و پیام الزامی است. (نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد)
دیدگاه شما برای ما مهم است
بیست‌وهشت منهای سه