سبلان ما

پایگاه خبری تحلیلی

سبلان ما

شنبه 1 شهریور 1404
  • کد خبر: 10122
  • بازدید: 829
  • 1393/07/14 - 10:50:56

رئیس کل دادگستری استان اردبیل:

رفع نگرانی مردم، یک تکلیف است

رئیس کل دادگستری استان اردبیل،گفت: نباید اجازه داد عده ای بی فرهنگ و هنجار شکن برای مردم نگرانی ایجاد کنند؛ تکلیف، رفع نگرانی مردم و حفظ فرهنگ و قوانین است.

به گزارش سبلانه به نقل از آذرسلام،حجت الاسلام محمدعلی قاصدی در سخنرانی مراسم صبح گاه مشترک نیروهای مسلح در ستاد فرماندهی انتظامی استان اردبیل گفت: لازمه اداره هر نظامی تدوین و اجرای قوانین مختص آن نظام بوده و با این تفاوت که در نظام جمهوری اسلامی ایران قوانین مبتنی بر فقه اسلامی و احکام شرعی است و یکی از نهادهایی که ضامن این قوانین و اجرای آن بوده نیروی انتظامی است.

قاصدی با اشاره به اینکه در هر نظامی ارزشهایی وجود دارد که بر جامعه و مردم و آن محترم بوده و در جامعه ما نیز اخلاقیات، آداب معاشرت مبتنی بر قوانین اسلامی ارزش محسوب شده بنابراین رسالت نیروی انتظامی حراست و صیانت از این بخش مهم نظام است که سرمایه گذاری و هزینه های زیادی با تقدیم شهدا طی سالیان سال بدست آمده است.

وی گفت: به لحاظ کار میدانی و برخورد با ناهنجاری های جامعه نیروی انتظامی در مقابل دیدگان قرار دارد و عملکرد و نوع برخورد این نیرو تبلوری از ظهور و اجرای صحیح قوانین است. بنابراین عملکرد و وظیفه آن حساس و خطیر است.

او افزود: زمانی این نیرو می تواند در کار خود موفق باشد که تمام دستگاه ها و ارکان نظام به آنها کمک کرده و در کنار آنها قرار گیرد.

رئیس کل دادگستری استان اردبیل با اذعان به اینکه حل مشکلات و موانع نیروی انتظامی کمک به اجرای صحیح قوانین خواهد بود افزود: این به شرطی خواهد بود که خود نیروی انتظامی به حساسیت و وظیفه خطیر خود اگاه بوده و به آن اهتمام ورزد تا تصویری پسندیده از قوانین و مقررات را به نمایش بگذارد.

قاصدی ادامه داد: نیروی انتظانی و دستگاه قضایی اولین پناهگاه گرفتاری ودردمندی مردم بوده و آه مظلوم تا نزد خداوند می رسد بنابراین در احقاق حق مظلوم نباید تعدی و ظلمی صورت گیرد.

قاصدی تصریح کرد: "من به عنوان رئیس دستگاه قضایی استان می گویم: در جهت اجرای صحیح قانون و مقررات و احکام شرعی از هیچ حمایتی نسبت به نیروی انتظای کوتاهی ودریغ نخواهیم کرد. مصمم به کمک بوده و دستگاه قضایی طبق قانون وظیفه نظارت بر اجرای صحیح قانون در کشور و نیروی انتظامی بوده و در کنار نظارت ها حمایت نیز عزم دستگاه قضایی است".

وی در پایان افزود: نباید اجازه  داد تا عده ای بی فرهنگ و هنجار شکن، به نگرانی مردم دامن زده و بی نظمی ایجاد کنند بنابراین تکلیف، رفع این نگرانی مردم و حفظ فرهنگ و قوانین است.

/انتهای پیام/

اشتراک‌گذاری

  • رفع نگرانی مردم، یک تکلیف است

دیدگاه‌ها

  • وارد کردن نام، ایمیل و پیام الزامی است. (نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد)
دیدگاه شما برای ما مهم است
سه منهای هفت