سبلان ما

پایگاه خبری تحلیلی

سبلان ما

شنبه 1 شهریور 1404
  • کد خبر: 11382
  • بازدید: 2,010
  • 1393/08/19 - 21:09:07

رئیسی که فقط 3 روز بر مسند ریاست تکیه زد

رئيس جديد آب و فاضلاب روستايي شهرستان كوثر پس از اقدامات خود سرانه اين مديريت و كش و قوس هاي فراوان معرفي شد.

به گزارش سبلانه به نقل از كيويميز، چندي پيش اطلاع يافتيم كه رئيس جديد آب و فاضلاب روستايي شهرستان كوثر (آقاي نوروز رضايي) توسط مديريت آب و فاضلاب استان و بدون هماهنگي فرمانداري شهرستان كوثر كه بايستي در امور عزل و نصب مديران دستگاههاي اجرايي شهرستان قرار گيرد؛ منصوب و آغاز به كار كرده است.

از سوي ديگر چون اين عزل و نصب بدون هماهنگي و اطلاع فرمانداري كوثر انجام يافته بود غير قانوني بوده و عزل و نصب اين مديريت در شهرستان دوباره بعد از چند روز بصورت قانوني و با هماهنگي فرمانداري اين شهرستان صورت گرفت و مدير منصوب شده پس از 3 روز فعاليت در اداره عزل شد.

طي آييني كه برگزار شد؛ نوروز رضايي از سمت مديريتي خود در اداره آب و فاضلاب شهرستان كوثر كه فقط به مدت 3 روز به عنوان مدير آغاز به كار كرده بود؛ عزل و سيد عويل محمدي راد به عنوان رئيس جديد آب و فاضلاب روستايي شهرستان كوثر آغاز به كار كرد.

انتهاي خبر/

اشتراک‌گذاری

  • رئیسی که فقط 3 روز بر مسند ریاست تکیه زد

دیدگاه‌ها

  • وارد کردن نام، ایمیل و پیام الزامی است. (نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد)
دیدگاه شما برای ما مهم است
یازده منهای هشت