سبلان ما

پایگاه خبری تحلیلی

سبلان ما

دوشنبه 27 مرداد 1404
  • کد خبر: 11453
  • بازدید: 2,463
  • 1393/08/21 - 10:50:15

مدیر کل آموزش و پرورش استان اردبیل:

پرهیز از روزمره‌گی، عامل اصلی کیفی‌بخشی مدیریتی است

مدیر کل آموزش و پرورش استان اردبیل پرهیز از روزمره‌گی را عامل اصلی در کیفیت بخشی به فعالیت های آموزشی و پرورشی و مدیریت عنوان کرد.

به گزارش سبلانه به نقل از امید آینده، صابر سپهری در پنجمین همایش مدیران و روسای آموزش و پرورش نواحی و مناطق استان که با حضور معاونین اداره کل در محل خانه معلم اردبیل برگزار شد اظهار داشت: به منظور کیفیت بخشی به فعالیت های آموزشی و پرورشی، پرهیز از روزمره گی که آفت مدیریت است، اجتناب ناپذیر است.

مدیر کل آموزش و پرورش استان با بیان این که تلاش های زیادی از سوی همکاران در راستای تحقق اهداف بلند تعلیم و تربیت انجام شده است، خواستار توجه ویژه روسا و همکاران به ارتقای کیفیت آموزشی، ارتقای مدیریت آموزشگاهی و کیفیت بخشی به بازدیدهای مدارس شد.

وی ضمن اشاره به نقش کلیدی مدیران مدارس، افزود: مدیران مدارس حلقه های ارتباطی بین مدارس و بخش های مختلف اداری هستند بنابراین در انتخاب آنها بایستی دقت زیادی انجام گیرد.

سپهری به بیانات اخیر وزیر محترم آموزش و پرورش در همایش مدیران کل استان ها اشاره و تصریح کرد: دغدغه اصلی وزیر در دو بخش فضاهای آموزشی و نیروی انسانی حاکی از جدیت مسؤولین در رفع مشکلات و ساماندهی امور به شکل مطلوب دارد.

در ادامه این همایش، روسای محترم جوارهای چهارگانه استان به نمایندگی از سایر روسا ضمن بیان  مشکلات به ارائه پشنهادات پرداختند و معاونین اداره کل نیز بر اساس موارد طرح شده پاسخ گفته و برنامه های حوزه معاونت خود را تشریح کردند.

گفتنی است در این همایش آقایان میکائیل مهروروز به عنوان رییس آموزش و پرورش منطقه انگوت و بهرام صالحی به عنوان رییس آموزش و پرورش منطقه خورش رستم به اعضای جلسه معرفی شدند.

انتهای پیام/

اشتراک‌گذاری

  • پرهیز از روزمره‌گی، عامل اصلی کیفی‌بخشی مدیریتی است

دیدگاه‌ها

  • وارد کردن نام، ایمیل و پیام الزامی است. (نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد)
دیدگاه شما برای ما مهم است
سیزده به‌اضافه شش