سبلان ما

پایگاه خبری تحلیلی

سبلان ما

شنبه 1 شهریور 1404
  • کد خبر: 11773
  • بازدید: 1,325
  • 1393/08/26 - 15:35:27

در سالروز آزادسازی سوسنگرد؛

هنرمندان اردبیلی با خانواده‌های شهدا دیدار کردند

سبلانه: همزمان با سالروز آزادسازی سوسنگرد، جمعی از هنرمندان اردبیلی با خانواده‌های دو شهید هنرمند رشته تئاتر این استان دیدار کردند.

به گزارش خبرنگار سبلانه،  رئیس سازمان بسیج هنرمندان به همراه مدیرکانون پرورشی فکری کودکان ونوجوانان، رئیس شورای استان، اعضای شورای شهر اردبیل و تعدای از هنرمندان بسیجی با خانواده های معظم شهیدان هنرمند استان بهنام ابراهیم پور و محمد عظیمی ججین دیدار کردند.

در این دیدار عظیم دشتی، رئیس سازمان بسیج هنرمندان استان گفت: پیشرفت و ترقی ایران اسلامی مدیون صبر، استقامت وپایداری خانواده معظم شهداست.

وی افزود: این خانواده های معظم شهدا بودند که با میل و اراده های خود فرزندانشان را برای دفاع از کیان نظام مقدس جمهوری اسلامی به جبهات حق علیه باطل روانه کردند و در غم از دست دادن فرزندان خود همچون کوه استوار ایستادند و باعث سربلندی ایران اسلامی شدند و امروز هم با حضور در صحنه های مختلف مایه دلگرمی سایر هموطنانمان هستند.

 دشتی یاد و خاطره شهدای هشت سال جنگ تحمیلی را گرامی داشت و گفت: این سرمایه‌های معنوی هیچ وقت از اذهان ملت محو نمی‌شوند و نسل‌های آینده ایران اسلامی به حماسه‌سازان عصر امام خمینی (ره) افتخار می‌کنند.

این مسئول تصریح کرد: آنهایی که رفتند به یقین کار حسینی انجام دادند و آنهایی که مانده‌اند باید کار زینبی کنند چرا که امروز انتقال پیام شهدا و ایثارگران کم از حضور در جبهه‌های جنگ ندارد.

شهیدان بهنام ابراهیم پور و محمد عظیمی ججین از هنرمندان رشته تئاتر استان بودند که درکنار فعالیتهای هنری، به عنوان رزمنده عازم جبهه های حق علیه باطل شدند که بهنام ابراهیم پور در عملیات بدر در جزایر مجنون و محمد عظیمی ججین در عملیات بیت المقدس 2 در منطقه ماووت عراق به سوی حق شتافتند.

انتهای پیام/

 

 

اشتراک‌گذاری

  • هنرمندان اردبیلی با خانواده‌های شهدا دیدار کردند

دیدگاه‌ها

  • وارد کردن نام، ایمیل و پیام الزامی است. (نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد)
دیدگاه شما برای ما مهم است
هشت منهای هفت