سبلان ما

پایگاه خبری تحلیلی

سبلان ما

دوشنبه 27 مرداد 1404
  • کد خبر: 12370
  • بازدید: 705
  • 1393/09/07 - 14:46:38

آیت الله عاملی؛

آمریکا با تمدید تحریم ها نقض قرارداد کرده است

امام جمعه اردبیل گفت: تمدید تحریم ها از سوی آمریکا با قرار داد اولیه منافات داشته و شایسته بود این قرارداد لغو شود.

به گزارش سبلانه به نقل از آذرسلام،  آیت الله سیدحسن عاملی در خطبه‌های امروز پایداری و ایستادگی هیئت مذاکره‌کننده ایرانی بر روی اصول و حق ملت بزرگ ایران را تحسین کرد.

وی گفت: مسئولیت تمدید مذاکرات بعد از 10 دوره نشست حساس و به فرجام نرسیدن آن با آمریکاست.

حضرت آیت‌الله عاملی در ادامه افزودند: این مذاکرات هرچقدر هم تمدید شود به سه علت به‌جایی نخواهد رسید: اول اینکه آمریکا با این پیش‌فرض مذاکره می‌کند که ایران چاره‌ای جز کوتاه آمدن ندارد و بر ماست که در مدت تمدیدشده و کلاً در تمام دوره‌ها، آن‌ها را از این فکر غلط مأیوس کنیم. دوم اینکه روحیه استکباری آمریکا مذاکره را از مذاکره بودن خارج می‌کند. آمریکا میز مذاکره را فرصتی می‌داند که تماماً خواسته‌های خود را بصورت حداکثری بر ما تحمیل کند و در نتیجه نه حاضر به قبول کردن حق هسته‌ای و نه حاضر به برداشتن تحریم ها است.

سوم اینکه مشکل هسته‌ای ایران مشکل سیاسی است نه فنی. آن‌ها بطور یقین می‌دانند که ایران دنبال سلاح هسته‌ای نیست و مدیر آژانس هسته‌ای بارها تأکید کرده، مدارکی که نشان دهد ایران بطرف سلاح هسته‌ای می رود پیدا نکرده ایم.

 

 وی گفت: مذاکره برای اعتمادسازی از طرف ایران بوده تا تحریم‌ها برداشته شود و ایران بصورت فوق‌العاده و با هزینه سنگین اعتمادسازی کرده است.

نماینده مردم استان در مجلس خبرگان رهبری در ادامه افزود: مشکل اصلی آن‌ها اقتدار ایران بوده و تا اقتدار ایران را نشکسته و تا جلوی پیشرفت ایران را نگیرند، آن‌ها حاضر به توافق نخواهند شد.

وی ادامه داد: جمهوری اسلامی بر اساس منطق خود مذاکرات را پی خواهد گرفت. بنابراین مذاکرات یک سال اخیر باید این درس را برای مسئولان داشته باشد که با فرض ادامه تحریم‌ها برای سال‌های طولانی باید در جست ‌وجوی راه‌ حل مشکلات کشور بود و حل مشکلات را به مذاکره گره نزد.

وی گفت: تحقیقات نشان می‌دهد 10 درصد مشکلات اقتصادی ما مربوط به تحریم و 90 درصد آن به ضعف مدیریت برمی‌گردد.

خطیب جمعه اردبیل در ادامه گفت: ما مصرانه از دولت خود می‌خواهیم که اگر در مدت تمدید مذاکره،آمریکا و یا کشورهای اروپایی نقض قرارداد کرده و تحریم جدیدی انجام دادند، حتماً ایران قرارداد را لغو کند و شایسته این بود که این کار را بعد از اولین تحریم و پس از مذاکرات ژنو انجام می­ شد.

وی افزود: بند اول تعهدات 1+5 در توافق ژنو این بود که آن‌ها تحریم جدیدی وضع نکنند. درحالی‌که در طول ده ماه، حدود 100 تحریم جدید وضع کرده­اند و این نشان می­دهد آن‌ها باید برای ما اعتمادسازی کنند.

حضرت آیت‌الله عاملی همچنین از تمام نیروهای سیاسی خواست که در مدت تمدید از ایجاد هرگونه اختلاف و تنش که دشمن را در مطالبات نابه­ حق خود جری می‌کند، اجتناب کنند.

وی از رئیس‌جمهور در خصوص معرفی فرد مقبول برای وزارت علوم از این جهت که در مقابل مجلس کوتاه آمدند و اختلاف دو قوّه را حل کردند صمیمانه تشکر کرد.

امام جمعه اردبیل همچنین در پایان خطبه‌های این هفته از اقتدار نیروی دریایی جمهوری اسلامی ایران تجلیل کردند.

/انتهای پیام/

اشتراک‌گذاری

  • آمریکا با تمدید تحریم ها نقض قرارداد کرده است

دیدگاه‌ها

  • وارد کردن نام، ایمیل و پیام الزامی است. (نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد)
دیدگاه شما برای ما مهم است
سیزده منهای هشت