- کد خبر: 12449
- بازدید: 947
- 1393/09/08 - 15:32:24
مانور زلزله و ایمنی در سرعین برگزار شد
مانور زلزله و ایمنی با حضور تعدادی از مسئولین و کارشناسان در مدرسه شهید محرمی سرعین برگزار شد.
به گزارش سبلانه به نقل از ،چشمه لر،مانور زلزله و ایمنی با حضور فرماندار سرعین و تعدادی از مسئولین نیروی انتظامی ، هلال احمر و مدیریت آموزش و پرورش و جمعی از کارشناسان در مدرسه شهید محرمی سرعین برگزار شد .
این مانورکه همزمان با کل کشور با نواختن آژیری به مدت یک دقیقه تحت عنوان " آیا مدرسه من در برابر زلزله ایمن است ؟ " در ساعت 10 تا 10:30 شروع شد با تاکید بر افزایش سطح آگاهی دانش آموزان در مورد زلزله و ایجاد آمادگی برای انجام واکنش های صحیح و سریع در برابر آن مورد تمرین قرار گرفت .
هدف از اجرای این مانور، افزایش سطح آگاهی دانش آموزان در مورد زلزله و ایجاد آمادگی برای انجام واکنش های صحیح و سریع در برابر آن است.
آشنایی دانش آموزان با حوادث طبیعی و چگونگی مقابله با آن برای ایجاد آرامش روانی و برانگیختن حس کنجکاوی دانش آموزان نسبت به پدیده های طبیعی، ایجاد فرهنگ ایمنی و مقاوم سازی و نیز کاهش تلفات و خسارات ناشی از زلزله، ازجمله دیگر اهداف اجرایی شانزدهمین مانور سراسری زلزله و ایمنی بود .
توحید مجیدی مدیریت آموزش و پرورش و عاطف ناصری فرماندار سرعین نیز ، طی سخنانی جداگانه از اهمیت این مانور خبر داده و از مسئولان هلال احمر ، عوامل مدرسه و دانش آموزان تقدیر و تشکر کردند .
انتهای پیام/
دیدگاهها