- کد خبر: 12730
- بازدید: 1,190
- 1393/09/12 - 18:13:21
همزمان با روز جهانی معلولین صورت گرفت
تجلیل از معلولان موفق در نمین
همزمان با روز جهانی معلولان، از معلولان موفق شهرستان نمین تجلیل شد.
به گزارش سبلانه به نقل از شکوه فرهنگ، همزمان با 12 روز از آذرماه و روز جهانی معلولان، نمایشگاه توانمندی های این قشر در شهرستان نمین برگزار شده و از معلولان موفق و اعضای این انجمن تجلیل شد.
در این نمایشگاه توانمندی های معلولان شهرستان نمین از جمله فرش بافی، گلیم بافی، معرق چوب، عروسک سازی و سایر اثرهای بافتنی به معرض نمایش گذاشته شده بود.
رئیس بهزیستی شهرستان نمین در حاشیه این مراسم در گفتگو با خبرنگار شکوه فرهنگ اظهار کرد: این نمایشگاه در راستای توانمندسازی معلولان و استعداد یابی آنها برگزار شده است.
رضا رضایی با بیان اینکه در سطح شهرستان نمین معلولانی که توانمندی های بالایی از افراد عادی جامعه دارند وجود دارد افزود: اگر شرایط مهیا بوده و امکانات لازم فراهم شود مطمئناً در عرصه های مختلف می توان توانمندی های معلولان را استعددیابی کرده و آنها را شکوفا کرد.
وی افزود: مردم باید معلولان را باور داشته و دیدگاهی مثبتی نسبت به آنها داشته باشند.
گفتنی است در اقدامی تامل برانگیز هیچ یک از مسولان ارشد شهرستانی در مراسمی که به مناسبت گرامیداشت معلولان برگزار شده بود شرکت نکرده بودند.
انتهای پیام/
دیدگاهها