سبلان ما

پایگاه خبری تحلیلی

سبلان ما

دوشنبه 27 مرداد 1404
  • کد خبر: 12973
  • بازدید: 2,097
  • 1393/09/16 - 09:41:44

انتقاد قاضی پور از مراسمات 16 آذر

دبیر فراکسیون اصولگرایان رهروان ولایت مجلس گفت: ممانعت از سخنرانی مدیرمسئول روزنامه کیهان اقدام صحیحی نیست و چگونه است که علی‌رغم سخنرانی عناصر فتنه از سخنرانی شخصیت‌های انقلابی در دانشگاه‌ها جلوگیری می‌شود.

به گزارش سبلانه به نقل از بولتن ، دبیر فراکسیون اصولگرایان رهروان ولایت مجلس گفت: ممانعت از سخنرانی مدیرمسئول روزنامه کیهان اقدام صحیحی نیست و چگونه است که علی‌رغم سخنرانی عناصر فتنه از سخنرانی شخصیت‌های انقلابی در دانشگاه‌ها جلوگیری می‌شود.

نادر قاضی‌پور نماینده مردم ارومیه در مجلس شورای، با اشاره به ممانعت مسئولان دانشگاه امیرکبیر از سخنرانی حسین شریعتمداری در این دانشگاه، گفت: باید فضای دانشگاه به گونه‌ای باشد تا همه بتوانند افکار و نظرات خود را مطرح کنند و دانشجویان خود انتخاب کنند که کدام جریان قادر به پاسخگویی به آنهاست.

وی افزود: چگونه است که به افرادی که فتنه‌گر و مخالف نظام هستند اجازه سخنرانی در دانشگاه‌ها داده می‌شود و ما شاهد اظهارات ضد نظام آنان هستیم اما از سخنرانی شخصیت‌های انقلابی در دانشگاه‌ها جلوگیری می‌شود و ما با این گونه اقدامات مخالفیم.

به گزارش خبرگزاری فارس، علی‌رغم دعوت به عمل آمده از مدیرمسئول روزنامه کیهان برای سخنرانی در دانشگاه امیرکبیر در روز دانشجو، مسئولان این دانشگاه مراسم سخنرانی وی را لغو کردند.

 

انتهای پیام/ع

اشتراک‌گذاری

  •  انتقاد قاضی پور از مراسمات 16 آذر

دیدگاه‌ها

  • وارد کردن نام، ایمیل و پیام الزامی است. (نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد)
دیدگاه شما برای ما مهم است
چهار منهای ده