سبلان ما

پایگاه خبری تحلیلی

سبلان ما

شنبه 1 شهریور 1404
  • کد خبر: 13300
  • بازدید: 1,346
  • 1393/09/21 - 20:44:31

برای اولین بار توسط یک پزشک اصلاندوزی ؛

انگشت قطع شده یک جوان احیا شد + عکس

جوانی که انگشت شست خود را در حین کار با علف زن از دست داده بود توسط یک دکتر اصلاندوزی با موفقیت احیا شد.

به گزارش سبلانه به نقل از ارس تبار  ،"بابک خانزاده" اهل روستای اصبرکندی که دو ماه پیش در حین کار با علف زن باعث قطع انگشت شست خود شده و توسط دکتر علی حمادی پزشک عمومی شهر اصلاندوز مورد مداوا قرار گرفته بود ،امروز برای نخستین بار با موفقیت نتیجه داد.

خانزاده در گفتگو با خبرنگار ما با تایید این مطلب گفت:وقتی این حادثه برایم اتفاق افتاد در اولین فرصت خود را به مطب رسانده و مورد مداوا و بخیه زنی توسط پزشک قرارگرفتم.

وی با بیان اینکه هم اکنون گردش خون در انگشت قطع شده بخوبی حس می شود افزود:در طول 2 ماه بازبینی و پانسمان محل چسبیده شده توسط دکتر حمادی انجام می شود.

دکتر علی حمادی پزشک بومی شهر اصلاندوز در گفتگو با خبرنگار ما با اشاره به اینکه عسل و داروهای گیاهی مانع عفونت این انگشت شده بود گفت:عضو قطع شدنی بافت زنده ای بود که با بخیه کردن این عضو و ایجاد خونریزی های کاذب ،مواد غذایی و خون از طریق انتشار به عضو قطع شده با موفقیت رسیده و این عضو کاملا چسبیده و علایم حیاتی اولیه خود را بدست آورده است.

وی با بیان اینکه استخوان عضو قطع شده بهم جوش خورده و بافت آن زنده و خون رسانی کامل انجام شده است افزود:اگر عضوی قطع شود در اولین فرصت عضو قطع شدنی را در یک محیط سرد و یخ یا در نمک و قند کم قرارداده و بلافاصله برای انجام مداوا و مراحل بعدی به نزدیکترین مراکز درمانی انتقال دهید.

حمادی یک توصیه هم به تمام مردم بخصوص کشاورزان و دامداران کرد و گفت:اکثر قطع عضوها در فصل سردسال بخصوص زمستان روی میدهد که در این گونه موارد باید احتیاط کرد تا شاهد اتفاق حوادثی مشابه در منطقه نباشیم.

شهر اصلاندوز در 200 کیلومتری شمال استان اردبیل واقع شده و هم مرز کشور جمهوری آذربایجان است.

 

انتهای پیام/

 

 

اشتراک‌گذاری

  • انگشت قطع شده یک جوان احیا شد + عکس

دیدگاه‌ها

  • وارد کردن نام، ایمیل و پیام الزامی است. (نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد)
دیدگاه شما برای ما مهم است
چهار منهای چهار