- کد خبر: 14094
- بازدید: 1,426
- 1393/10/08 - 08:46:46
فرمانده سپاه اردبیل:
دشمن حبّ ولایت در سینه مردم را فراموش کرده است
فرمانده سپاه اردبیل گفت: دشمنان تمام جوانب را در نظر گرفته بودند، الّا حبّ ولایت که در سینه آحاد مردم نقش بسته است.
به گزارش سبلانه به نقل از امید آینده، سردار بابازاده در نشست بصیرتی با 200 نفر از اعضای بسیجیان اداره کل آموزش و پرورش استان با اشاره به حوادث فتنه سال 88 و حماسه 9 دی اظهار داشت: دشمنان انقلاب وقتی تمامی راه های رفته خود را با شکست مواجه دیدند درصدد تضعیف نظام از طریق القای تفکر غلط غربی برآمدند .
وی در ادامه سخنانش تصریح کرد : دشمنان تمام جوانب را در نظر گرفته بودند، الّا حبّ ولایت که در سینه آحاد مردم نقش بسته است .
سردار بابازاده با اشاره به نقش ولایت در پیروزی انقلاب و هشت سال دفاع مقدس اظهار داشت : در حماسه 9 دی که نقش آفرینان آن ، ملت همیشه در صحنه بودند درسی به دشمنان انقلاب داده شد ، که تاثیرات آن را می توان در نشست های 1+5 در رابطه با انرژی هسته ای ایران دید .
بابازاده خاطر نشان کرد : ایران، همچون کشورهای عربی نیست که که از خود هیچ اراده ای نداشته باشد ، ما پیرو ولایت هستیم و فقط با ولایت مداری می توان آزاد بود و آزاده زیست .
وی با اشاره به حماسه 9 دی ، خاطر نشان کرد که رزمندگان اسلام نیز در 8 سال دفاع مقدس حماسه ی جاویدی خلق نمودند و به دشمنان و استکبار جهانی ثابت نمودند که تنها با اتکال به ذات باری تعالی و پشتوانه ی مردمی و رهبری پبامبر گونه امام امت است که می توان بر دشمنان غلبه نمود و بر هر فتنه ای فایق آمد.
انتهای یپام/
دیدگاهها