سبلان ما

پایگاه خبری تحلیلی

سبلان ما

سه‌شنبه 28 مرداد 1404
  • کد خبر: 14318
  • بازدید: 1,663
  • 1393/10/12 - 14:11:28

امام جمعه موقت نیر تاکید کرد:

ضرورت وحدت در جامعه اسلامی

امام جمعه موقت نیر گفت: امروز بیش از هر زمان دیگر ضرورت وحدت، انسجام و یکپارچگی در جامعه اسلامی احساس می شود.

به گزارش سبلانه به نقل از نیریمیز، حجت‌الاسلام دوستعلی ربانی در خطبه های این هفته نماز جمعه شهرستان نیر در جمع نمازگزاران با تبریک فرا رسیدن هفته وحدت، این هفته را ضرورتی میان مسلمانان در جهت اتحاد و انسجام دانست و اظهار کرد: هرگاه وحدت شیعه و سنی بر اساس ارزشهای مکتبی باشد آنچنان مستحکم و پایدار خواهد بود که زمینه سازندگی و توسعه را در پی خواهد داشت به گونه‌ای که دشمنان جرات کوچکترین تعرض را نخواهند یافت.

 

وی با اشاره به توطئه‌های دشمنان برای جلوگیری از وحدت اسلامی در میان ادیان الهی، گفت: هیچ‌گاه در طول تاریخ سراغ نداریم که شیعه و سنی از اختلاف سود برده باشند و از وحدت ضرر کرده باشند.

 

امام جمعه موقت نیر با اشاره به اینکه دشمن از طریقی در طول تاریخ به تفرقه‌افکنی میان شیعه و سنی دسیسه‌آفرینی کرده است، گفت: دشمنان در طول تاریخ از طریق جنگ سخت یا مسلحانه و جنگ نرم یا گرفتن هویت دینی از جوامع اسلامی توطئه‌ها و دسیسه‌های بسیاری در راستای عدم وحدت شیعه و سنی طراحی کرده است.

 

وی گفت: امروز بیش از هر زمان دیگر ضرورت وحدت، انسجام و یکپارچگی در جامعه اسلامی احساس می شود تفرقه افکنی در بین فرق اسلامی یکی از سیاستهای اصلی دشمنان اسلام است که باید برای مقابله با آن بر آمادگی و توانمندی خود بیافزاییم.

 

حجت‌الاسلام ربانی با بیان اینکه وحدت در جامعه اسلامی باید راهبرد همه بخشها، مسوولان و اقشار جامعه باشد گفت: یکپارچگی و انسجام مسلمین توان آنان را برای حرکت در مسیر تعالی و پیشرفت افزایش می دهد لذا باید همه در جهت تحقق آن گام برداریم.

 

وی با گرامیداشت هفته سوادآموزی و تبریک این روز به فعالین این عرصه افزود: تمامی دستگاه ها باهماهنگی و همکاری یکدیگر باید نسبت به ریشه کنی بیسوادی اقدام کنند.

 

امام جمعه موقت نیر با اشاره به پیام رهبر معظم انقلاب اسلامي به بيست و سومین اجلاس سراسري نماز اظهار داشت: نقش مسجد در تقویت دینی و برنامه های اسلام نقش برجسته ای است.

 

وی با بیان اینکه برنامه های دینی مساجد در ترویج دین اسلام نقش بسزایی داشته است، افزود: برنامه های تاثیر گذار اهل مسجد به عنوان تربیت نیروی انسانی متعهد و متدین توانسته موجب زنده نگه داشتن اسلام شود بطوریکه مساجد با کارکردهای متنوع می توانند ظرفیتهای بالایی داشته باشند.

 

حجت الاسلام ربانی با اشاره به با بیان اینکه در بخش ساخت مسجد در کشور کوتاهی شده است ادامه داد:  باید در ساخت مسجد اهتمام ویژه ای صورت گیرد و بسترهای لازم را جهت اقامه نماز در سطح کشور فراهم کند.

 

انتهای پیام/

 

 

اشتراک‌گذاری

  • ضرورت وحدت در جامعه اسلامی

دیدگاه‌ها

  • وارد کردن نام، ایمیل و پیام الزامی است. (نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد)
دیدگاه شما برای ما مهم است
دوازده به‌اضافه شش