سبلان ما

پایگاه خبری تحلیلی

سبلان ما

شنبه 1 شهریور 1404
  • کد خبر: 14395
  • بازدید: 1,935
  • 1393/10/14 - 09:51:06

داعش برای شلوار مردان هم مقررات تعیین کرد!

پایگاه خبری شبکه العالم گزارش کرد که اعضای گروه تروریستی داعش، شماری از مردان یکی از مناطق سوریه را به دلیل «پوشیدن شلوار» بازداشت کردند.

به گزارش سبلانه به نقل از  پایگاه خبری «شبکه العالم»، مرکز موسوم به «دیده بان حقوق بشر سوریه» وابسته به مخالفان این کشور در لندن تأکید کرد، عناصر داعش در شهر«المیادین» در حومه «دیرالزور» هر کسی را که شلوار پوشیده بود بازداشت کردند، و از خانواده آنان خواستند لباس گشاد بیاورند که بازداشت شدگان پس از پوشیدن آن آزاد شدند . 

 

عناصر داعش شلوار شماری از شهروندان را با اجسام تیز پاره و آنان را بدون بازداشت وادار ساخت لباس گشاد به تن کنند.

 

عناصر داعش همچنین سه مرد را در منطقه «الهول» در حومه جنوب شرقی شهر حسکه به اتهام «سیگار کشیدن» و دو نفر را به اتهام خارج شدن زنانشان بدون حجاب شلاق زدند .  

 

داعش تراشیدن ریش و استفاه از حلقه نامزدی و ازدواج را تقلید از مسیحیان دانسته و آن را ممنوع اعلام کرده است.

انتهای پیام/

 

 

اشتراک‌گذاری

  • داعش برای شلوار مردان هم مقررات تعیین کرد!

دیدگاه‌ها

  • وارد کردن نام، ایمیل و پیام الزامی است. (نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد)
دیدگاه شما برای ما مهم است
سه به‌اضافه پنج