سبلان ما

پایگاه خبری تحلیلی

سبلان ما

یک‌شنبه 2 شهریور 1404
  • کد خبر: 14398
  • بازدید: 2,070
  • 1393/10/14 - 10:32:17

بر اثر تصادف؛

یک خرس قهوه‌ای در اردبیل تلف شد

مدیرکل حفاظت محیط زیست استان اردبیل گفت: با وجود تلاش یگان حفاظت محیط زیست و دامپزشک این اداره کل، خرس قهوه ای که در جاده اردبیل به پارس آباد زخمی شده بود، تلف شد.

به گزارش سبلانه ، خرس قهوه ای که روز جمعه در جاده اردبیل به پارس آباد زخمی شده بود، زنده نماند.

روابط عمومی حفاظت محیط زیست استان اردبیل از قول سیدرضا موسوی مدیرکل محیط زیست اردبیل، نوشت:  این خرس روز جمعه در اثر تصادف با خودرو عبوری در جاده اردبیل به پارس آباد در حاشیه منطقه حفاظت شده مغان زخمی شده بود.

به گفته وی این خرس با حضور به موقع نیروهای محیط زیست شهرستان پارس آباد و یگان حفاظت محیط زیست استان ، بیهوش شدو پس از اقدامات اولیه برای بهبود و درمان تحت نظر دامپزشک به اردبیل منتقل اما به علت شدت جراحات وارده به رغم تلاش های انجام شده، این خرس تلف شد.

مدیرکل محیط زیست اردبیل،  از شهروندان و مسافران خواست هنگام عبور و مرور در مناطق حفاظت شده به تابلوها و علایم هشدار دهنده در مسیر جاده توجه کرده و سرعت مطمئنه را رعایت کنند تا از بروز چنین حوادثی جلوگیری و امنیت زیستگاهی برای حیات وحش تامین شود.

انتهای پیام/

 

 

اشتراک‌گذاری

  • یک خرس قهوه‌ای در اردبیل تلف شد

دیدگاه‌ها

  • وارد کردن نام، ایمیل و پیام الزامی است. (نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد)
دیدگاه شما برای ما مهم است
بیست منهای سه