سبلان ما

پایگاه خبری تحلیلی

سبلان ما

شنبه 1 شهریور 1404
  • کد خبر: 14439
  • بازدید: 1,288
  • 1393/10/15 - 09:55:00

با معرفی برترین‌ها؛

جشنواره هنرهای تجسمی بسیج اردبیل پایان یافت

سبلانه: هفتمین جشنواره هنرهای تجسمی بسیج اردبیل با معرفی برترین‌ها به کار خود پایان داد.

به گزارش خبرنگار سبلانه، رئیس سازمان بسیج هنرمندان استان اردبیل در این مراسم با تبریک هفته وحدت، گفت: یکی از وظایف مهم هنرمندان در حال حاضر ترسیم ابعاد مختلف شخصیت رسول مکرم اسلام به‌وسیله ابزار هنر است.

 

عظیم دشتی افزود: متاسفانه امروزه استکبار جهانی با هر وسیله ممکن تلاش می‌کند چهره اسلام ناب را به عنوان یک چهره زشت و خشن در جهان معرفی کند و تمامی درگیری‌ها و کشت و کشتارها را به این مکتب نسبت دهد تا از این راه جلوی گسترش اسلام را بگیرند.

 

وی در ادامه گفت: آنان حتی به ساحت مقدس نبی مکرم اسلام (ص) هم رحم نمی‌کنند به کرات دیده شده که در آثار هنری‌شان به پیامبر بزرگوار اسلام(ص)  اهانت کرده‌اند.

 

این مقام مسئول، افزود: هفته وحدت فرصت مغتنمی است که مسلمانان با وحدت و یکپارچگی و با قرار دادن حضرت رسول اکرم (ص) به‌عنوان محور وحدت عالم اسلام، نگذارند در جهان اسلام شکاف ایجاد شود زیرا این شکاف‌ها دردی را دوا نخواهد کرد و به نفع استکبارجهانی تمام خواهد شد که البته دنیای استکبار با بوجود آوردن القاعده و داعش و تکفیری‌ها تلاش می‌کند بین مسلمانان تفرقه و واگرایی ایجاد کند و به قولی از «آب گل آلود ماهی بگیرد» که این گونه فتنه‌ها فقط با وحدت مسلمانان خنثی شدنی است.

 

رئیس سازمان بسیج هنرمندان در ادامه، اظهارداشت: جشنواره‌های هنری و ادبی بسیج با اهداف تشویق و ترغیب هنرمندان بسیجی برای خلق آثار فاخر و ارزشی در یک فضای کاملاً سالم و رقابتی برگزار می‌شود.

 

دشتی در ادامه افزود: فرهنگ و هنر ایرانی با قدمت چندین هزار ساله مؤلفه‌های متعددی را جذب و دفع کرده اما با همه این احوال پیوستگی خود را از دست نداده و خودآگاهی و هوشیاری، فرهنگی و هنری همواره در ذهن مردم وجود داشته است.

 

رئیس سازمان بسیج هنرمندان استان اردبیل ادامه داد: جشنواره‌های هنری و ادبی بسیج در چهار بخش کاریکاتور، نگارگری، گرافیک و نقاشی و در دو مرحله استانی و کشوری برگزار می‌شود که برگزیدگان اول تا سوم مرحله استانی هر چهار رشته مورد تجلیل قرار گرفتند.

 

دشتی موضوعات جشنواره را نیز یادآور شد و افزود:  هفتمین جشنواره دوسالانه هنرهای تجسمی با موضوعات هنر به مثابه رسانه، استقلال فرهنگی و هنری، سبک زندگی ایرانی - اسلامی، جهاد فرهنگی، اقتصادی، علمی و سازندگی، استکبار‌ستیزی، وحدت اسلامی (همبستگی و حسن همجواری) تداوم فرهنگ علوی (غدیر، عاشورا، امید، انتظار و ظهور)،فرهنگ پایداری ( حماسه مقاومت، ایثار، شهادت، آزادگی)، انرژی هسته‌ای برای همه، سلاح هسته‌ای برای هیچکس، افشای فتنه گروهک‌های تکفیری به ویژه گروهک تکفیری داعش، چالش هنر در حوزه جنگ نرم (مقابله با شبکه‌های ماهواره‌ای و رسانه‌های مهاجم) برگزار شد که در پایان این مراسم از نفرات برتر جشنواره با لوح سپاس وجوایز نقدی تجلیلشد.

 

در این مراسم مصطفی کریمی فرمانده ناحیه مقاومت بسیج سپاه شهرستان خلخال نیز طی سخنانی، گفت: هنر باید انسان را از زشتی‌ها و پلیدی‌ها دور نگه دارد و او را به کمال و سعادت نزدیک کند.

 

وی با اشاره به ارزش هنر و هنرمندان در جامعه ایران اسلامی، گفت: در زمان وقوع انقلاب اسلامی بعضی‌ها احساس می‌کردند که با ثبیت نظام مقدس جمهوری اسلامی، هنر در ایران کمرنگ خواهد شد ولی نه تنها اینکه هنر در بعد از انقلاب اسلامی کم‌رنگ‌تر نشد بلکه جایگاه و ارزش آن بیشتر شد.

 

 وی افزود: هنرمندان تجسمی با به تصویر کشاندن زیبایی‌ها عالم خلقت می‌توانند زشتی‌ها را از چهره جهان هستی بزدایند.

 

به گزارش سبلانه، در ادامه این مراسم از برترین‌های جشنواره در بخش کاریکاتور شهرام رضایی، سهراب خیری، یلدا هاشمی نژاد حائز رتبه برتر شدند و از عبدالله عموزاده تقدیر شد.

 

در بخش نگارگری میرمهدی سیدی، زهرا رستم زاده، فاطمه مصطفی زاده حائز رتبه برتر شدند و از نرگس سلطان‌زاده و رباب سرباز تقدیر شد؛در بخش نقاشی، شهربانو فرج اوغلی، سمیرا بهشتی، یوسف پناهی حائز رتبه برتر شدند و از قادر منصوری و زهرا محیطی برندق تقدیر شد.

 

در بخش گرافیک نیز شراره میرجوادی ، سمیرا بهشتی، زهرا درویش حائز رتبه برتر شدند و از زهرا اصلانی، زینب محمد زاده تجلیل شد.

اختتامیه هفتمین جشنواره هنرهای تجسمی اردبیل

انتهای پیام/

 

 

اشتراک‌گذاری

  • جشنواره هنرهای تجسمی بسیج اردبیل پایان یافت

دیدگاه‌ها

  • وارد کردن نام، ایمیل و پیام الزامی است. (نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد)
دیدگاه شما برای ما مهم است
هیجده منهای سه