سبلان ما

پایگاه خبری تحلیلی

سبلان ما

شنبه 1 شهریور 1404
  • کد خبر: 15114
  • بازدید: 2,270
  • 1393/11/21 - 13:38:59

مسئول بسیج جامعه پزشکی اردبیل خبر داد؛

اعزام 20 تیم درمانی رایگان به مناطق محروم

مسئول بسیج جامعه پزشکی اردبیل از اعزام 20 تیم درمانی رایگان به مناطق محروم در طول دهه فجر خبرداد.

به گزارش سبلانه به نقل از پیام پزشکی، دکتر محمدحسین ستوده گفت: در این طرح که از دوازدهم بهمن شروع شده و تا بیست و سوم این ماه ادامه خواهد یافت، کلیه خدمات درمانی اعم از ویزیت بیماران، مشاوره، ارائه دارو و تزریقات به صورت رایگان انجام می‌شود.

وی اظهار کرد: تیم‌های درمانی متشکل از پزشک، پرستار، ماما و دارویار است که به صورت داوطلبانه در این امر خداپسندانه شرکت می‌کنند.

 مسئول بسیج جامعه پزشکی افزود: در این برنامه یک روستا به عنوان مرکز انتخاب شده و بیماران روستاهای همجوار نیز با مراجعه به آنجا تحت درمان قرار می گیرند.

وی ادامه داد: روستاهایی که تحت پوشش این طرح قرار گرفته‌اند شامل قلنج قشلاقی، قشلاق اوچ بلاغ و چات قیه به مرکزیت سرخانلو، بایرام بدنی، داشلوجه و لورون به مرکزیت تقی دیزج، الماس، قاسم قشلاقی و ورنو به مرکزیت روشنق، پیرالوان، خلج و لله لو به مرکزیت جمایران نقدی کندی، کفتارق و محمد جانلو به مرکزیت شریف بیگلو، چونگونش، دلیکلی داش، کل تپه به مرکزیت خواجه بلاغی و روستای قزل قیه است.

ستوده بیان کرد: پیش بینی می‌شود تا آخر طرح نزدیک به دو هزار نفر ویزیت شده و دارویی بالغ بر سه میلیون و 500 هزار تومان به بیماران ارائه شود.

انتهای پیام/

 

 

اشتراک‌گذاری

  • اعزام 20 تیم درمانی رایگان به مناطق محروم

دیدگاه‌ها

  • وارد کردن نام، ایمیل و پیام الزامی است. (نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد)
دیدگاه شما برای ما مهم است
بیست‌ودو به‌اضافه چهار