سبلان ما

پایگاه خبری تحلیلی

سبلان ما

شنبه 1 شهریور 1404
  • کد خبر: 15247
  • بازدید: 1,096
  • 1393/11/27 - 10:18:34

خواص فوق العاده سبزیجات زرد و نارنجی

خوشبختانه بسیاری از میوه‌ها و سبزیجات ما رنگی هستند که این موضوع باعث شده از بسیاری بیماری‌ها پیشگیری شود.

به گزارش سبلانه به نقل از باشگاه خبرنگاران ،  مرتضی صفوی، متخصص تغذیه گفت: خوشبختانه تعداد قابل توجهی از میوه‌ها و سبزی‌ها به علت آنتی اکسیدان قوی، رنگین هستند و از بسیاری از بیماری‌هایی مثل قلبی، عروقی، انواع سرطان‌ها پیشگیری و درمان می‌کند.

وی ادامه داد: بنابراین اگر در تغذیه خود تقسیم بندی از سالاد‌ها و انواع مواد غذایی رنگی مثل فلفل دلمه‌های به رنگ قرمز، سبز، نارنجی و سبز تیره را استفاده کنند، بدن ما از نظر تامین آنتی اکسیدان مجهز می‌شود و در نتیجه باعث پیشگیری از بیماری‌های نام برده خواهد شد.

صفوی بیان کرد: رنگ‌های زرد و نارنجی به دلیل ویتامین‌A می‌تواند از بیماری‌های ضد عفونت پیشگیری کند و یا سایر رنگ‌ها به دلیل ویتامین C خیلی غنی می‌تواند از بیماری‌های بیان شده پیشگیری کنند.

وی در پایان توصیه کرد: افراد باید سالادهای رنگی استفاده کنند ولی نه رنگ مصنوعی بلکه رنگ‌های طبیعی که دارای ویتامینC و توانایی جذب آهن، جلوگیری از کم خونی فقر آهن را انجام می‌دهد.

 

انتهای پیام/ع

اشتراک‌گذاری

  •  خواص فوق العاده سبزیجات زرد و نارنجی

دیدگاه‌ها

  • وارد کردن نام، ایمیل و پیام الزامی است. (نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد)
دیدگاه شما برای ما مهم است
دوازده به‌اضافه پنج