سبلان ما

پایگاه خبری تحلیلی

سبلان ما

شنبه 1 شهریور 1404
  • کد خبر: 18080
  • بازدید: 1,483
  • 1394/03/26 - 19:44:36

بزرگراه سه راهی سرعین آسفالت شد

عملیات لکه‌گیری و روکش آسفالت بزرگراه سه راهی سرعین به طول هفت کیلومتر در حال اجراست.

به گزارش خبرنگار به نقل از  چشمه لر، رئیس اداره راه و شهرسازی شهرستان سرعین عصر امروز در جریان بازدید از عملیات بهسازی جاده منتهی به سرعین اظهار کرد: اجرای عملیات لکه‌گیری و روکش آسفالت بزرگراه سه راهی سرعین به این شهر گردشگری به انجام رسید.

علی خدایی تصریح کرد: این عملیات به طول هفت کیلومتر و با اعتباری بالغ بر یک میلیارد و 400 میلیون تومان هم‌اکنون در حال اجراست.

وی عنوان کرد: با توجه به اهمیت بهسازی و ایمن‌سازی این محور، عملیات روکش و لکه‌گیری در قسمت‌هایی از مسیر که سطح آسفالت خرابی بیشتری دارد، اجرا می‌شود.

رئیس اداره راه و شهرسازی شهرستان سرعین عنوان کرد: شهرستان سرعین به لحاظ داشتن چشمه‌های آب‌گرم متعدد معروف است و همه ساله در فصل تابستان پذیرای ایران‌گردان و جهان‌گردان فراوانی است و بزرگراه احداث شده، مسیر راحت و ویژه‌ای را برای تأمین امنیت مسافران فراهم آورده است.

خدایی در پایان بیان کرد: با بهسازی و مناسب‌سازی این محور قطعاً ورود گردشگران و زمینه برای بهره‌گیری از توانمندی‌های شهر سرعین در مسیر توسعه‌یافتگی و راحتی تردد امکان‌پذیر شده و فضایی فراهم می‌آید تا بتوان از این ظرفیت استفاده کرد.

انتهای پیام/

اشتراک‌گذاری

  •  بزرگراه سه راهی سرعین  آسفالت شد

دیدگاه‌ها

  • وارد کردن نام، ایمیل و پیام الزامی است. (نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد)
دیدگاه شما برای ما مهم است
هیجده منهای ده