سبلان ما

پایگاه خبری تحلیلی

سبلان ما

دوشنبه 27 مرداد 1404
  • کد خبر: 18317
  • بازدید: 414
  • 1394/04/02 - 18:09:07

گرمایی که امان مردم اصلاندوز را بریده است

با گذشت دو روز از اولین ماه تابستان94 ،گرمای شدید هوا در شهر اصلاندوز به بیش از 38 درجه رسیده است.

به گزارش خبرنگار به نقل از ارس تبار،با شروع شدن فصل گرما در شهر مرزی اصلاندوز که امسال از اواخر خرداد ماه آغاز شده مردم این شهر را کلافه کرده بطوریکه در دو روز گذشته تا کنون گرمای 38 درجه ای را شاهد هستیم که روز به روز افزایش پیدا کرده و احتمال رسیدن گرمای هوا به 40 درجه ای دور از دسترس نیست.

براساس این گزارش مردم شهرستان پارس آباد و اصلاندوز و روستاهای تابعه دیروز و امروز دمایی را تجربه کردند که در چند سال گذشته بی سابقه بوده است.

گرمای تابستانی این روزهای اصلاندوز باعث شده تا مردم از هر فرصتی و هر وسیله ای برای خنک کردن خود استفاده کنند.

ازطرفی این موج گرمای هوا باعث شده مردم بیش از پیش به کولرهای آبی و گازی روی بیاورند که این روند احتمال افت ولتاژبرق در ادارات و منازل و قطعی های مکرر جریان برق را بهمراه دارد.

افت ولتاژ باعث می شود که مردم حتی کولرهای آبی را برای جلوگیری از بروز خسارت، خاموش کنند و این مساله موجب عذاب و ناراحتی اعضای خانواده بویژه کودکان می شود.

در شهراصلاندوز با توجه به گرمای شدید هوا و استفاده بیشتر مردم از وسایل برقی خنک کننده، ضروری است اولا مردم در مصرف بهینه برق صرفه جویی کنند و ثانیا هر چه زودتر برای رفع افت ولتاژ برق این منطقه تدابیر لازم از سوی مسوولان اتخاذ شود.

از سوی دیگر گرمای شدید هوا در منطقه باعث افزایش مصرف آب شرب در شهر و روستاهای اطراف شده که این مصرف بیش از حد آب احتمال کم آبی و خشکسالی در آینده را موجب می شود.اما متاسفانه در برخی از روستاها مردم از آب شرب در آبیاری درختان میوه و زمینها استفاده می کنند که قطعی و کم آبی این نعمت الهی را با دستان خود رقم می زنند.

 

آب تنی کودکان و نوجوانان در کانالهای آبیاری کشاورزی موضوع دیگری است که آنها بخاطر فرار از گرمای شدید هوا بناچار در این آبها شنا می کنند و این هم در نوع خطر غرق شدن آنها وجود دارد که سالهای گذشته شاهد حوادث بسیاری در این گونه آبها بوده ایم.

آتش زدن کاه و کلش در مناطق روستایی و حتی در جوار شهر اصلاندوز گرمای هوا را شدیدتر کرده است که امیدواریم همشهریان عزیز و اهالی روستاها در فصل گرمای طاقت فرسای تابستان در مصرف آب و برق صرفه جویی کرده و از آتش زدن بقایای مزارع کشاورزی از جمله کاه و کلش جداً خودداری کنند.

اصلاندوز در 200 کیلومتری شمال استان اردبیل واقع شده و در همسایگی کشور جمهوری آذربایجان است.

انتهای پیام/

اشتراک‌گذاری

  • گرمایی که امان مردم اصلاندوز را بریده است

دیدگاه‌ها

  • وارد کردن نام، ایمیل و پیام الزامی است. (نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد)
دیدگاه شما برای ما مهم است
هشت به‌اضافه ده