سبلان ما

پایگاه خبری تحلیلی

سبلان ما

دوشنبه 27 مرداد 1404
  • کد خبر: 18381
  • بازدید: 241
  • 1394/04/04 - 08:26:11

مدارس نیمه تمام سرعین تکمیل می‌شود

مدیرکل نوسازی و تجهیز مدارس استان اردبیل گفت: پروژه‌های نیمه‌تمام آموزشی شهرستان سرعین از جمله مدارس شکفته دل و ورگه سران تکمیل می‌شود.

به گزارش خبرنگار ،به نقل از چشمه لر، مدیرکل نوسازی و تجهیز مدارس استان اردبیل در بازدید از پروژه‌های نیمه‌تمام آموزشی شهرستان سرعین اظهار داشت: تمامی تلاش و جدیت بر این است تا بتوانیم پروژه‌های نیمه‌تما م آموزشی در سطح شهرستان سرعین را هر چه سریع‌تر تکمیل کرده و به بهره برداری برسانیم.

امید قیامی گفت: اداره کل نوسازی و تجهیز مدارس با تمام توان و نیرو در خدمت به دانش آموزان و استفاده آنها از فضای آموزشی و امکانات رفاهی مطلوب در تلاش بوده و در این راستا اقدامات مناسبی انجام داده است.

http://www.cheshmalar.ir/sites/default/files/fullimages/ShowPicture.aspx_.jpg

وی از افتتاح مدرسه شبانه‌روزی شکفته‌دل و مدرسه خیرساز ورگه سران در هفته دولت و استفاده از آنها در سال تحصیلی جدید و نیز از تکمیل و بهره‌برداری مدرسه جامی در ایام‌الله دهه فجر امسال خبر داد و گفت:‌ برای بهره‌برداری از این پروژه‌های تمامی تلاش خود را به کار می‌گیریم.

فرماندار سرعین نیز از مساعدت مالی بالغ بر 2 میلیارد ریالی جهت تکمیل فضای آموزشی در منطقه خبر داده و خاطر نشان کرد : مشکل فضای آموزشی در شهرستان سرعین بسیار زیاد است و تکمیل پروژه های نیمه تمام از اولویت کارها در شهرستان می باشد که نیاز به همدلی و همزبانی مردم و سایر ارگانهای دولتی با آموزش و پرورش مشهود است .

انتهای پیام/

اشتراک‌گذاری

  •  مدارس نیمه تمام سرعین تکمیل می‌شود

دیدگاه‌ها

  • وارد کردن نام، ایمیل و پیام الزامی است. (نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد)
دیدگاه شما برای ما مهم است
چهار به‌اضافه شش