سبلان ما

پایگاه خبری تحلیلی

سبلان ما

شنبه 1 شهریور 1404
  • کد خبر: 18507
  • بازدید: 2,389
  • 1394/04/07 - 09:22:06

بلاتکلیفی اردوگاه فرزندان امام خمینی(ره) شهرستان نیر

فرماندار نیر گفت: اردوگاه فرزندان امام خمینی(ره) شهرستان نیر سالیان سال است بدلیل عدم توجه و رسیدگی اداره کل نوسازی و تجهیز مدارس استان اردبیل بلاتکلیف مانده و نیاز به تعمیرات و رسیدگی جدی دارد.

به گزارش خبرنگار به نقل از نیریمیز، شورای آموزش و پرورش شهرستان نیر به ریاست اکبر صمدی فرماندار و رئیس شورای آموزش و پرورش نیر، با حضور اعضاء تشکیل جلسه داد.

 

صمدی در این جلسه با تیریک ماه مبارک رمضان، ابقاء دکتر علی اصغر فانی در تصدی وزارت آموزش و پرورش و کسب رای اعتماد از سوی نمایندگان مجلس شورای اسلامی را به تمامی معلمان و فرهنگیان شهرستان نیر تبریک گفته و این رای اعتماد نمایندگان مجلس شورای اسلامی را نشان از همدلی و همزبانی بین دولت و مجلس برشمرد.

 

فرماندار نیر در ادامه سخنان خود به اسکان فرهنگیان در تعطیلات تابستان 94 پرداخته و خواستار تکریم ویژه از میهمانان و مسافرین تابستانی شد.

 

وی در بحث تعمیر و تجهیز مدارس شهرستان، قول مساعد داد تا در تخصیص اعتبارات شهرستان، مسائل آموزش و پرورش را در اولویت کار قرار دهد.

 

رئیس شورای آموزش و پرورش شهرستان نیر در پایان سخنان خود خواستار حل مشکلات اردوگاه تربتی فرهنگی فرزندان حضرت امام خمینی (ره) نیر شد و افزود: این پروژه سالیان سال است که به جهت عدم توجه و رسیدگی اداره کل نوسازی و تجهیز مدارس استان اردبیل بلاتکلیف مانده و نیاز به تعمیرات و رسیدگی جدی دارد.

 

به گزارش نیریمیز اردوگاه فرزندان حضرت امام خمینی (ره) شهرستان نیر در 20 کیلومتری بزرگراه اردبیل نیر با مساحت کلی 7/1 هکتار با فضای سبز 9500 متر مربع دارای  7 باب کمپ و امکانات رفاهی، نمازخانه، سروس بهداشتی، حمام، آشپزخانه و غیره دارای زمین فوتبال، والیبال، دروازه قرآن است که متاسفانه در سال های اخیر به علت عدم تخصیص اعتبارات لازم از سوی اداره کل نوسازی اردبیل، احداث و تکمیل این پروژه نیمه تمام مانده است.

 

اتمام بهسازی نیمه تمام محوطه اردوگاه، تعمیرات جزئی پشت بام ساختمانها و سرویس بهداشتی و نماز خانه اردوگاه، تکمیل سیستم روشنایی محوطه اردوگاه و داخل کمپها، تکمیل جدول کشی اطراف و مقابل کمپها، انشعاب گاز و سیستم گرمایشی و تکمیل جایگاه و میدان ورزش صبحگاهی دانش آموزی، از جمله مشکلاتی است که در این اردوگاه باید رفع شود.

 

یوسفی سادات مدیر آموزش و پرورش شهرستان نیر نیز با اشاره به مصوبات جلسه قبل و مسائل و مشکلات پروژه های در حال ساخت آموزش و پرورش منطقه نیر، در خصوص برنامه های فعالیتهای تابستانی در نیر توضیحاتی ارائاداد.

 

وی غنی سازی اوقات فراغت دانش آموزان در 11 پایگاه تربیتی در بیش از 20 رشته درسی، ورزشی، هنری، اردوی و فرهنگی، آماده سازی تعداد 8 مدرسه و مرکز در قالب 60 کلاس برای اسکان مسافرین فرهنگی در ستاد اسکان فرهنگیان شهرستان نیر در تابستان ازبرنامه های تدارک دیده شده برای تابستان امسال عنوان کرد.

 

یوسفی سادات همچنین گزارشی از برنامه های انجام یافته در بحث اردوهای دانش آموزی در اردوگاه فرزندان حضرت امام (ره)، ستاد پروژه مهر و وظایف کمیته های پنج گانه این ستاد، طرح لباس و متحد الشکل شدن دانش آموزان در تمامی مقاطع تحصیلی شهرستان ارائه داد.

 

مدیر آموزش و پرورش شهرستان نیر مشکلات مربوط به تعمیرات جزئی و کلی مدارس جهت تامین اعتبارات لازم، بحث مدارس زیر حد نصاب به جهت کاهش آمار جمعیت دانش آموزی و رشد منفی جمعیت دانش آموزی در شهرستان، برنامه های نهضت سواد آموزی و لزوم همکاری دستگاه های اجرایی شهرستان در این خصوص و چگونگی تامین اعتبارات لازم برای بدهی های مدارس شبانه روزی منطقه از چالش های پیشروی این مدیریت عنوان کرد.

 

انتهای پیام/

اشتراک‌گذاری

  • بلاتکلیفی اردوگاه فرزندان امام خمینی(ره) شهرستان نیر

دیدگاه‌ها

  • وارد کردن نام، ایمیل و پیام الزامی است. (نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد)
دیدگاه شما برای ما مهم است
پانزده به‌اضافه نه