- کد خبر: 18518
- بازدید: 1,759
- 1394/04/07 - 11:45:49
چه غذاهایی برای افطار مناسب هستند؟
یک کارشناس تغذیه غذاهای مناسب برای وعده افطار را معرفی کرد.
به گزارش خبرنگار به نقل از پیام پزشکی، محمدرضا آقاجانی گفت: افطار را با نوشیدن آب سرد، نوشابه های گازدار شروع نکرده و به جای آن کمی آب گرم، چای کم رنگ و یا آبمیوه های طبیعی مانند آب پرتقال و آب هویج استفاده کنند.
وی اظهار کرد: افطار را با خوردن خرما، کشمش، عسل و به طور کلی با یک قند طبیعی شروع کنید چرا که اشتها را کنترل و مانع پرخوری می شود.
این کارشناس تغذیه با اشاره به اینکه معده در هنگام افطار تحمل غداهای خشن را ندارد، توصیه کرد: از خوردن زولبیا و بامیه، قند، شکر، شکلات، شیرینی ها، آش رشته و آبگوشت خودداری کرده و غذاهای زود هضم و تقریبا نرم مصرف کنید.
وی خوردن شیر گرم، شیر برنج، کره، فرنی، سیب زمینی آب پز، حلیم بی روغن و سبزی های پخته از جمله کلم برگ، کرفس، کلم بروکلی، نخود فرنگی و هویج را برای افطار مناسب دانست.
آقاجانی نان و پنیر و سبزی و نان و پنیر و گردو را نیز از جمله مواد غذایی مفید برای افطار برشمرد و افزود: آب را بین افطار تا سحر میل کرده و حتی الامکان از مصرف آن در وسط غذا اجتناب کنید و در صورت مصرف تخم مرغ آن را به صورت آب پز که زود هضم تر است، استفاده کنید.
وی با تاکید بر اینکه بهتر است در ماه رمضان خوردن غذا به دو وعده منحصر شود، بیان کرد: نوجوانان و افراد لاغر شام را هم حتما بعد از افطار صرف کنند و در بقیه افراد در صورت خوردن شام، نباید فاصله افطار تا شام بیشتر از دو ساعت به طول انجامد تا معده فرصت هضم غذا و خالی شدن تا قبل از وعده سحری را داشته باشد.
انتهای پیام/
دیدگاهها