سبلان ما

پایگاه خبری تحلیلی

سبلان ما

سه‌شنبه 28 مرداد 1404
  • کد خبر: 18575
  • بازدید: 206
  • 1394/04/09 - 06:22:29

340تن عسل در سرعين تولید می شود

رئیس جهاد کشاورزی شهرستان سرعین گفت: با توجه به وجود 18 هزار کلونی در دامنه سبلان امسال 15 درصد تعداد زنبورداران غیر بومی و 10 درصد بومی افزایش یافته است.

به گزارش خبرنگار ،به نقل از چشمه لر،امسال با توجه به شرایط آب و هوایی شهرستان سرعین بیش از 340 تن عسل از زنبورستانهای شهرستان سرعین تولید میشود.

 رئیس جهاد کشاورزی شهرستان سرعین گفت: از تولید کنندگان بومی شهرستان 40 تن و از زنبورداران غیر بومی که سرعین را به عنوان محل تولیدات عسل خود انتخاب کرده اند 300 تن عسل برداشت خواهد شد.
محمدی با اشاره به 18 هزار کلونی موجود در دامنه سبلان افزود: امسال 15 درصد تعداد زنبورداران غیر بومی و 10 درصد بومی افزایش یافته است.

سرعین به سبب برخورداری از مواهب طبیعی  دره ای زیبا با درختان و چمنزارهای پر از گل و گیاه، کندوهای عسل که در چمنزارها گسترانیده شده است.

عسل ‏خالص سبلان،‌ عصاره شهدآميز گلهاي رنگارنگ و عطرآگين طبيعت سرسبز سبلان عسل و سرشیر معروف ترین محصول و سوغاتی مناطق اطراف سبلان و به خصوص سرعین می باشد. دامنه ها و کوهپایه های حوالی سبلان به لحاظ تنوع گیاهی و ویژگی های اقلیمی، استعداد فوق العاده ای برای تولید عسل و زنبور داری دارد. بهترین نوع عسل در دامنه های پوشیده از سنبل، ریحان، پونه و گون سبلان تولید می شود و به سبب مرغوبیت شهرت بسیاری پیدا کرده است.

انتهای پیام/

اشتراک‌گذاری

  •  340تن عسل در سرعين تولید می شود

دیدگاه‌ها

  • وارد کردن نام، ایمیل و پیام الزامی است. (نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد)
دیدگاه شما برای ما مهم است
دو به‌اضافه سه