- کد خبر: 19333
- بازدید: 2,430
- 1394/04/26 - 13:57:13
رییس تامین اجتماعی اصلاندوز؛
8500 نفر تحت پوشش تامین اجتماعی هستند
رییس تامین اجتماعی اصلاندوز در مصاحبه با ارس تبار گفت:بیش از 8500 نفر تحت پوشش بیمه تامین اجتماعی هستند.
به گزارش خبرنگار "محمدرضا فرید" صبح پنجشنبه در گفتگوی تفصیلی با خبرنگار ارس تبار ضمن تبریک هفته تامین اجتماعی گفت:سازمان تامین اجتماعی پشتوانهای قوی برای اقشار کارگری و کارفرمایی جامعه بوده تا در مواقع بحران های اقتصادی و اجتماعی و یا در دوران سالمندی،از کارافتادگی،فوت و بیکاری و بیماری نیروی کار به یاری افراد می شتابد و به این ترتیب نقش اساسی خود را جهت تحقق عدالت اجتماعی و جلوگیری از فقر ایفا می نماید.
وی افزود:کل افراد تحت پوشش این سازمان در سطح کشور بیش از 40 میلیون نفر بوده که از 80بیمارستان و 350مرکز درمانی ملکی بصورت مستقیم و رایگان و از 45 هزار مطب،مرکز درمانی و تشخیصی طرف قرارداد بطور غیرمستقیم بهره مند می شوند.
رییس تامین اجتماعی اصلاندوز با اشاره به فعالیتهای دوساله تامین اجتماعی در بخش اصلاندوز اظهار کرد:اهالی بخش اصلاندوز،فرصت تاسیس شعبه تامین اجتماعی را مغتنم شمرده و نسبت به استفاده از خدمات بیمه ای سازمان اهتمام ورزند.
فرید از تحت پوشش قراردادن بیش از 8500 نفر در تامین اجتماعی اصلاندوز خبر داد و گفت:درحال حاضر تعداد افراد تحت پوشش تامین اجتماعی بخش اصلاندوز 8500 نفر است که نسبت به پوشش 3500 نفری مهرماه سال 1392 افزایش چشمگیری داشته که با لحاظ عدم کارگاههای تولیدی و صنفی بزرگ در این بخش،عمدتا اقشار و روستاییان عزیز بوده که قبلا از خدمات سازمان بدلیل بعد مسافت از شهرستان پارس آباد و محرومیت منطقه محروم بوده اند.
این مسئول با بیان اینکه تعداد مستمری بگیران و مقرری بگیران این اداره در بخش 810 نفر است افزود:امسال مبلغ 500 میلیون تومان به این قشر پرداخت کردیم که نسبت به دو سال گذشته رشد قابل ملاحظه ای داشته است.
رییس تامین اجتماعی اصلاندوز تعداد بیمه شده اصلی را 3300نفر،بیمه کشاورزی638 نفر،بیمه کارگران ساختمانی 300 نفر،بیمه رانندگان220 نفر،بیمه کمیته امداد80نفر،بیمه قالی بافی43 نفر و تعداد بیمه مشاغل آزاد و اختیاری را 35 نفر اعلام کرد و گفت:برخی از این بیمه شده ها مشمول کمک دولت از محل هدفمندی یارانه ها هستند.
وی به دیدار کارکنان تامین اجتماعی با امام جمعه و بخشدار اصلاندوز اشاره کرد و افزود:در این دیدارها گزارش عملکرد و فعالیتهای تامین اجتماعی اصلاندوز از زمان افتتاح تاکنون ارائه شده است.
فرید در پایان ضمن تشکر از زحمات کارکنان پرتلاش تامین اجتماعی بخش اظهار کرد:درست است که تامین اجتماعی با حجم کثیری از مردم در ارتباط بوده و وظایف سنگینی بر عهده دارد اما باید همیشه تکریم ارباب رجوع را در اولویتکاری خود قرار دهد.
گفتنی است، سید عباس مینایی بخشدار اصلاندوز و جهانبانی معاون وی ظهر دیروز ضمن تبریک هفته تامین اجتماعی به رییس و کارکنان تامین اجتماعی اصلاندوز از قسمتهای مختلف این اداره بازدید کرده و مطلوب ارزیابی کردند.
انتهای پیام/
دیدگاهها