- کد خبر: 19594
- بازدید: 1,733
- 1394/05/03 - 20:45:25
وامهایی که بی دردسر و بدون بهره هستند!
این وامها به تناسب تعداد اعضای مردم با سپرده های کم یا زیاد به هر یک از اعضا به صورت ماهانه یا هفتگی به قید قرعه واگذار می شود.
به گزارش خبرنگار به نقل از ارس تبار،امروز گرفتن وام از بانکها لازمه پیدا کردن چندین ضامن معتبر و دارا بودن شرایط پیچیده اخذ آن است که باعث شده مردم با براه انداختن بانکهای خانگی یا خانوادگی و خیابانی برای عده ای راه حلی مطمئن برای برون رفت از مشکلات مالی به شمار روند.
بانکهای خانگی که شهروندان اصلاندوزی از آن به عنوان "صندوق قرعه کشی"نام می برند سالهاست که بین مردم این شهر مرسوم بوده و در بین گروه هایی که اعتماد متقابل بین اعضای آنها حاکم است نظیر دوستان، اقوام، همسایه ها و بعضا همکاران یک نهاد شکل می گیرد.
این صندوق در بین مردم دارای مدل های مختلفی است که به تناسب تعداد اعضای آنها با سپرده های کم یا زیاد تشکیل می شود و کل موجودی صندوق به هر یک از اعضا به صورت ماهانه و یا هفتگی به قید قرعه واگذار می شود.

روال تشکیل صندوق های مزبور به این صورت است که اعضا در یک جلسه خانگی گرد هم می آیند و هر یک از آنان مبلغ پول یکسانی را به صندوق واریز می کنند و در همان زمان توسط مدیر صندوق که فرد منتخب و مورد اعتماد همه اعضاست، قرعه کشی انجام گرفته و همه سپرده به فرد برنده واگذار می شود.
فرد برگزیده در دوره های بعدی قرعه کشی شرکت نمی کند اما ملزم است تا پایان یک دور کامل قرعه کشی ماهانه،مانند دیگران مبلغ پول تعیین شده را در موعد مقرر به صندوق پرداخت کند.
یکی از شهروندان فعال این صندوق های خانگی به خبرنگار ارس تبار گفت:ماهانه با این روش مردم مایحتاج خود را تامین می کنند و کسانی را می شناسم که حتی جهیزیه دخترشان را با این قرعه کشی ها خریدند.
یکی دیگر از شهروندان اصلاندوزی این قرعه کشی ها را بسیار مطلوب دانست و گفت: این پولهایی که ماهانه جمع می شوند در زمانی که نیاز مبرم به پول دارید واقعا به کمک شما می آیند.

بر اساس این گزارش،روش رایج راه اندازی صندوق های خانگی در اصلاندوز، سپرده گذاری از 5 هزار تومانی گرفته تا 50 هزار تومانی و بالاتر است که ماهانه از روی قرعه کشی به یک نفر داده می شود نه بهره ای دارد نه تشکیل پرونده ای دارد نه ضامن می خواهد همه به همدیگر اعتماد کامل دارند و بی دردسر هست.
خانواده هایی هستند که همزمان برای چندین قرعه کشی ثبت نام کرده و ماهانه برای هریک از آنها پول واریز می کنند که به نوعی معیشت زندگی خود را از این راه تامین می کنند.
همه کارشناسان مذهبی بر این باورند که این طرح قرعه کشی در خانواده و همسایه ها در راستای تامین مالی افراد و خانواده ها یک ایده خوب و بسیار مفید است.
به گفته این کارشناسان حکم شرعی صندوق های قرعه کشی خانگی این است که اگر نیت از راه اندازی آن برای گره گشایی از کار دیگران و به صورت قرض الحسنه باشد، جایز است.
انتهای پیام/
دیدگاهها