- کد خبر: 20032
- بازدید: 2,492
- 1394/05/14 - 13:17:03
رئيس اداره منابع طبيعي و آبخيزداري شهرستان كوثر:
150 هكتار از مزارع و مراتع كوثر در آتش سوخت
رئيس اداره منابع طبيعي و آبخيزداري كوثر گفت: بيش از 150 هكتار از مزارع زراعي، مراتع و باغات شهرستان كوثر طعمه حریق شد.
به گزارش خبرنگار به نقل از كيويميز، صادق پورمحمد از حريق بيش از 150 هكتار از اراضي زراعي و مراتع شهرستان كوثر خبر داد و افزود: این آتش سوزی که از بعد از ظهر روز یکشنبه 11 مرداد رخ داد، مراتع و زمين هاي زراعي روستاهاي پير آغاز، لكندشت و بخشي از باغات (1/5 هكتار) روستاي افشار را دچار حريق كرد كه تا ساعت 18 عصر آن روز ادامه داشت.
وي ادامه داد: منطقه بي آب و خشك و بي احتياطي چوپانان در مزارع و مراتع همه دست به دست هم داده بودند تا علاوه بر حريق مراتع و مزارع براي روستاهاي همجوار تهديد آتش سوزي را رقم بزنند كه با اقدام به موقع دستگاه های مشارکت کننده همچون منابع طبیعی، آتش نشانان بخش فيروزكوثر، محیط زیست، هلال احمر و مردم محلی مهار شد.
اين مسئول با بيان اينكه در حال حاظر علت اصلي اين اتش سوزي مشخص نشده است اضافه کرد: کار تحقیقاتی در خصوص علل وقوع آتش سوزی در روستاهاي مذكور در حال انجام است و هنوز نتیجه قطعی آن اعلام نشده است؛ ولی آتش سوزی در این موقع از سال بیشتر به دلیل گرمای هوا و سهل انگاری و دخیل بودن عامل انسانی رخ می دهد.
پور محمد ابراز كرد: در صورتی که عمدی بودن این آتش سوزی محرز شود به طور حتم برای خاطیان پرونده تشکیل شده و آنها به مرجع قضایی معرفی می شوند.
به گزارش كيويميز، انتظار مي رود مسئولين نسبت به تامين و تجهيز امكانات اطفاي حريق در سطح شهرستان اقدامات شايسته اي انجام دهند تا بيش از اين به مراتع، مزارع و باغات شهرستان آسيبي جدي وارد نشود.
انتهاي خبر/
دیدگاهها