سبلان ما

پایگاه خبری تحلیلی

سبلان ما

سه‌شنبه 28 مرداد 1404
  • کد خبر: 22401
  • بازدید: 1,060
  • 1394/08/19 - 13:16:33

کاهش 5 درصدی قاچاق در گمرک بیله سوار+آمار

مدیرکل گمرکات استان اردبیل گفت: با مقایسه تعداد پرونده‌های قاچاق گمرک بیله سوار بین سالهای ۹۳ و94 تعداد این پرونده ها پنج‌درصد کاهش نشان می دهد.

به گزارش خبرنگار ، به نقل از مغان امروز، رسول صفریان مدیرکل گمرکات استان اردبیل با تأکید به اینکه در هفت‌ماهه سال جاری هیچ پرونده قاچاقی از گمرک اردبیل به ثبت نرسیده است، تعداد کل پرونده‌های قاچاق گمرک بیله سوار را ۲۰ مورد با مبلغ چهار میلیارد و ۳۷ میلیون و ۸۳۵ هزار ریال عنوان کرد.

 

وی افزود: تعداد پرونده‌های قاچاق در مدت مشابه سال ۹۳ نیز ۲۱ مورد بوده و مقایسه این دو رقم کاهش پنج‌درصدی تعداد پرونده‌ها در سال جاری را نشان می‌دهد.

 

مدیرکل گمرکات استان در خصوص پرونده‌هایی که ارزش معادل یا کمتر از ۱۰ میلیون ریال دارند نیز تصریح کرد: در این گروه همچنان در گمرک اردبیل پرونده‌ای ثبت‌نشده است و تعداد پرونده‌های گمرک بیله سوار ۱۵ فقره است.

 

صفریان با یادآوری تشکیل ۱۸ پرونده در مدت مشابه سال گذشته تأکید کرد: در این گروه نیز تعداد پرونده‌ها ۱۵ درصد کاهش‌یافته است.

 

وی بابیان اینکه در کل پرونده‌ها امسال ۲۱ نفر متهم داشتیم، متذکر شد: برای متهمان پروند ها چهار مورد حکم برائت و هفت مورد حکم محکومیت صادرشده است.

انتهای پیام/

اشتراک‌گذاری

  • کاهش 5 درصدی قاچاق در گمرک بیله سوار+آمار

دیدگاه‌ها

  • وارد کردن نام، ایمیل و پیام الزامی است. (نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد)
دیدگاه شما برای ما مهم است
بیست‌وشش به‌اضافه یک