سبلان ما

پایگاه خبری تحلیلی

سبلان ما

دوشنبه 27 مرداد 1404
  • کد خبر: 22861
  • بازدید: 1,930
  • 1394/09/02 - 16:56:14

در قالب راهيان نور

نخستين کاروان دانش آموزي پسر پارس آباد به مناطق عملیاتی اعزام شد+عكس

نخستين کاروان راهیان نور دانش آموزان پسر شهرستان پارس آباد روز دوشنبه با بدرقه مسوولان به مناطق عملیاتی دفاع مقدس در شمال غرب کشور اعزام شد.

به گزارش خبرنگار به نقل از آران مغان، مراسم اعزام نخستین کاروان راهیان نور متشکل از دانش آموزان پسر شهرستان پارس آباد، صبح امروز با بدرقه فرماندار و جمعي از مسوولان محلي از مقابل يادمان شهداي گمنام پارس آباد به مناطق عملياتي شمال غرب كشور اعزام شد.

 

فرمانده ناحيه مقاومت بسيج شهرستان پارس آباد در آيين اعزام این کاروان گفت: در این کاروان بيش از 340 نفر از دانش آموزان سال دوم دبیرستان مدارس متوسطه پسران و عوامل اجرایی به مناطق عملیاتی هشت سال دفاع مقدس در شمال غرب کشور اعزام شدند تا با حضور در مناطق عملیاتی ضمن آشنایی با رشادت ها و دلاوری های رزمندگان اسلام، عهد و میثاقی دوباره با شهیدان ببندند.

 

سرگرد پاسدار مطلب شاهي با بيان اينكه این کاروان در قالب هفت دستگاه اتوبوس به همراه مربیان و راویان به مناطق عملياتي اعزام شد، افزود: معرفی و ترویج فرهنگ ایثار، شهادت و تحول روحی در دانش آموزان مهمترین اهداف برنامه فرهنگی راهیان نور است.

وي تصريح كرد: بازدید از مناطق عملیاتی مهاباد، پیرانشهر و یادمان شهدای ارومیه از جمله برنامه های بازدید این دانش آموزان از این مناطق خواهد بود.

 

در این مراسم دانش آموزان با فریادهای «ای رهبر آزاده، آماده ایم آماده» ، «مرگ بر آمریکا» و «مرگ بر اسرائيل» راهی مناطق عملیاتی شمال غرب کشور شدند.

انتهای پیام/

اشتراک‌گذاری

  • نخستين کاروان دانش آموزي پسر پارس آباد به مناطق عملیاتی اعزام شد+عكس

دیدگاه‌ها

  • وارد کردن نام، ایمیل و پیام الزامی است. (نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد)
دیدگاه شما برای ما مهم است
هشت منهای ده