- کد خبر: 23544
- بازدید: 924
- 1394/09/19 - 09:45:29
پل ورود به مواد مخدر "سیگارو قلیان" است
دبیر شورای مبارزه با مواد مخدر استان اردبیل گفت: سیگارو قلیان دورازه و پل ورود به دنیای مواد مخدر و گرفتاری در دام این مواد افیونی می باشند.
به گزارش خبرنگار ،به نقل از چشمه لر،دبیر شورای مبارزه با مواد مخدر استان اردبیل در کارگاه آموزشی پیشگیری از آسیب های اجتماعی در روستای ارجستان شهرستان سرعین افزود: با پیشگیری از اعتیاد جوانان به این مواد دخانی می توان آنها را از ورود احتمالی به آسیب های جبران ناپذیر مواد مخدر برحذر داشت .
صادق سروری مهمترین راه مبارزه با مواد مخدر را آگاهی در برابر آسیب های ویران گر آنها ذکر کرد و افزود: یکی از وظایف شورا ها و دهیاران در قانون اساسی مبارزه صریح و آگاهانه آنها در مقابل مواد مخدر است که نباید از جانب شوراهای روستاها در این زمینه کوتاهی شود.
عاطف ناصری فرماندار سرعین هم در این جلسه از روستای آق قلعه بخش مرکزی سرعین به عنوان روستای پاک نام برد و بیان کرد: یکی از راه های پیشگیری از اعتیاد از اآسیب هاینقش ریش سفیدان و حرف شنوی از بزرگان روستا ها می باشد .
وی همکاری مردم و مسوولان را در جهت ایمن سازی خانواده از مسایل مخرب و اعتیاد یک وظیفه عمومی خواند و گفت: دولت و تک تک مردم باید با همدلی و همراهی راه نفوذ بلایای اجتماعی را کاهش دهند.
انتهای پیام/
دیدگاهها