سبلان ما

پایگاه خبری تحلیلی

سبلان ما

دوشنبه 27 مرداد 1404
  • کد خبر: 24359
  • بازدید: 1,812
  • 1394/10/11 - 13:50:49

تمام دغدغه های رانندگان تاکسی در گیوی

برخی فکر کنند که درآمد رانندگان تاکسی خیلی زیاد است، اما در کنار هزینه بنزین، روغن و استهلاک تاکسی این مسئله رد می‌شود.

به گزارش به نقل از کیویمیز، یکی از سخت‌ترین شغل‌ها، شغل «راننده تاکسی» است که باید در تمام فصول سال از صبح تا شب در خیابان‌ها رانندگی کند و اگر چند روزی قصد سفر کردن، استراحت کردن در منزل را داشته باشد، یا بیمار باشد و نتواند کار کند، از مزد آن روز بی‌بهره می‌ماند. در واقع این شغل، شغلی بدون مرخصی است و سرما و گرما هم سرش نمی‌شود!

وقتی پای درد دل رانندگان تاکسی‌در شهر گیوی می‌نشینید و با آن‌ها همدل می‌شوی، سختی شغلشان را بیشتر درک میکنید.

شاید برخی فکر کنند که درآمد رانندگان تاکسی خیلی زیاد است، اما در کنار هزینه بنزین، روغن و استهلاک تاکسی این مسئله رد می‌شود.

حتی بسیاری از رانندگان تاکسی معتقدند که اگر درآمد ما زیاد هم باشد چون روزانه آن را دریافت و خرج خانه می‌کنیم در واقع چیزی برایمان نمی‌ماند و اگر مانند سایر شغل‌ها درآمد ماهانه داشتیم برایمان بهتر بود.

این روز ها کرایه تاکسی رانان در شهر گیوی بنا بر مصوبه اردیبهشت ماه شورای شهر، 20 درصد افزایش یافته است اما تاکسی رانان همچنان ناراضی هستند.

با کمی تامل و هم سخن شدم با این قشر زحمت کش جامعه می توان نارضایتی آنها را به حق و بجا مطرح کرد.

افزایش قیمت بنزین، کمبود پول خرد، مسیر سراشیبی و سربالایی بصورت مستمر و مداوم آن هم همه روزه، بالا بودن قیمت تعویض روغنی، استهلاک، تحمل بدخلقی‌ها، رفتارهای ناشایست، درگیری‌های لفظی مسافران و دهها موارد دیگری که موجب نارضایتی تاکسیرانان شهر گیوی است.

مصاحبه و گفتگوهایی با این تاکسیرانان توسط خبرنگار کیویمیز صورت گرفته است اما بنا به درخواست خود آنها از انتشار این گفتگوها معزوریم.

انتهای پیام/

 

انتهای پیام/

 

اشتراک‌گذاری

  •  تمام دغدغه های رانندگان تاکسی در گیوی

دیدگاه‌ها

  • وارد کردن نام، ایمیل و پیام الزامی است. (نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد)
دیدگاه شما برای ما مهم است
ده به‌اضافه چهار