سبلان ما

پایگاه خبری تحلیلی

سبلان ما

چهارشنبه 29 مرداد 1404
  • کد خبر: 27148
  • بازدید: 1,555
  • 1394/12/29 - 16:47:32

شهردار سرعین:

پیاده راه سرعین در جذب گردشگر موثر خواهد بود

شهردار سرعین گفت : فاز اول پروژه نخستین پیاده راه شهری کشور سال آینده در شهر سرعین کلید می خورد و نقش بسزایی در جذب گردشگر خواهد داشت.

به گزارش پایگاه خبری تحلیلی به نقل از چشمه لر ،شهردار سرعین در میزگرد گردشگری این شهرستان گفت: فاز اول پروژه نخستین پیاده راه شهری کشور سال آینده در شهر سرعین کلید می خورد و قطعا نقش بسزایی در جذب گردشگر خواهد داشت.

رضا زنده دل افزود: براساس مطالعاتی که برای پیاده راه شدن سرعین انجام شده از مجموع 20 ایتم 16 امتیاز را کسب کرده که نشانگر موفقیت این طرح است .

 وی تصریح کرد: پیاده راه سرعین با مرکزیت میدان گاومیش گلی، فاز اول خود را از 15 اسفندماه 95 با اعتبار 2 میلیارد تومان آغاز خواهد کردکه از روبروی هتل لاله ،میدان ساری سو چهاراه قهوه سویی و میدان سهند که منتهی به گاومیش گلی می شود در فاز اول پیاده راه می شوند.

 

http://www.cheshmalar.ir/sites/default/files/fullimages/DSC06653.jpg

 

وی افزود: امیدوارم با تلفیق سنت و مدرنیته و با تلاش شبانه روزی همه همکارانم در شهرداری سرعین، شاهد سرعینی متفاوت در سال آینده باشیم.

شهردار سرعین در بخش دیگری از سخنان خود لزوم نگاه مدرن به مدیریت جامع شهری را مورد تاکید قرار داد و از پیگیری سند شهر هوشمند سرعین که پیشتر رونمایی شده بود خبر داد.

وی افزود: ملزومات زندگی فعلی ایجاب می کند که با بهره گیری از آخرین تکنولوژی های روز در جهت خدمت رسانی به شهروندان و گردشگران گام برداریم.

زنده دل گفت: با افزایش سرانه فضای سبز در سرعین تا دو متر مربع، تلاش کردیم تا امکان بهره‌گیری از این ظرفیت و توان به وجود آمده بیش از گذشته فراهم آید.

شهردار سرعین با بیان اینکه در همه خیابان‌های اصلی نوسازی آبروها و کانیوها به انجام رسیده و خیابان‌های فرعی در سال اینده آسفالت می شود.

انتهای پیام/

 

اشتراک‌گذاری

  • پیاده راه سرعین در جذب گردشگر موثر خواهد بود

دیدگاه‌ها

  • وارد کردن نام، ایمیل و پیام الزامی است. (نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد)
دیدگاه شما برای ما مهم است
هفده به‌اضافه هفت