سبلان ما

پایگاه خبری تحلیلی

سبلان ما

دوشنبه 27 مرداد 1404
  • کد خبر: 27150
  • بازدید: 1,015
  • 1394/12/29 - 16:51:26

عضو شورای شهر سرعین:

سرعین مستعد به احداث پل معلق است

عضو شورای شهر سرعین گفت:با توجه به اینکه ایجاد جاذبه های گردشگری مصنوعی در جذب گردشگر موثر است از سرمایه گذارانی که در مسیر سلامت سرعین پل معلق را ایجاد کنند حمایت قاطع خواهیم کرد.

به گزارش پایگاه خبری تحلیلی به نقل از چشمه لر، محمود زنده دل عضو شورای شهر سرعین در میزگرد تخصصی گردشگری گفت:در جهت حمایت از سرمایه گذاران برای ایجاد مراکز تفریحی و رفاهی استاندارد بصورت رایگان مجوز خواهیم داد.

 وی افزود:با توجه به اینکه تالار اجتماعات مناسب در شهرستان سرعین وجود ندارد برای هرسرمایه گذاری که تالاری بالای 1000 متر مربع  احداث کند در جهت حمایت، پروانه رایگان می دهیم. 

عضو کمیسیون گردشگری و سرمایه گذاری شورای اسلامی شهر سرعین اظهار داشت: با توجه به اینکه ایجاد جاذبه های گردشگری مصنوعی خود در جذب گردشگر موثر است از سرمایه گذارانی که در مسیر سلامت سرعین بخواهند پل معلق را ایجاد کنند حمایت قاطع خواهیم کرد.

http://www.cheshmalar.ir/sites/default/files/fullimages/DSC06625.jpg

 

وی تصریح کرد :بسیاری از نقاط سرعین مستعد برای ایجاد پل معلق است که می تواند جاذبه خاصی را برای این شهرستان ایجاد کند.

رئیس کمیسیون فرهنگی و امور اجتماعی شورای شهر سرعین اختصاص ۱۰۰ متر‌مربع پروانه رایگان به مزدوجین سرعینی در سال 94  را یاد آور شد و گفت : در سال 95 پروانه رایگان به میزان 200 منر مربع خواهد بود.

زنده دل افزود: با ورود به سال جدید اقدامات نیمه تمام از جمله پازل بندی پیاده روهای را به طور کامل به اتمام خواهیم رساند و به مناسبت نورزو 95  شهرداری سرعین به مطالبات خود تخفیف 40 درصدی اعمال می کند.

وی افزود: آمبولاس های موجود در سرعین  برای 5 هزار نفر  مورد استفاده است  نه برای مسافران چند میلیونی که به این شهر سرازیر می شوند که امیدواریم در تامین آمبولانس دو دیفرانسیل نیز مسئولین با توجه به نامه نگاری های انجام شده همت مضاعف بکنند.

انتهای پیام/

 

اشتراک‌گذاری

  • سرعین مستعد به احداث پل معلق است

دیدگاه‌ها

  • وارد کردن نام، ایمیل و پیام الزامی است. (نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد)
دیدگاه شما برای ما مهم است
بیست‌وسه به‌اضافه پنج