- کد خبر: 27614
- بازدید: 391
- 1395/01/19 - 09:29:10
6 میوه تابستان؛ 6 درد و 6 درمان
میوه ها جزو گروهای غذایی هستند که خوردنشان همواره توسط متخصصان تغذیه توصیه می شود. تاکید متخصصان برآن است که میوه ها تازه و فصل باشند؛ یعنی میوه های تابستانی ، در تابستان و میوه های زمستانی در زمستان خورده شوند.
به گزارش پایگاه خبری تحلیلی به نقل از بانوی کوثر، میوه ها جزو گروهای غذایی هستند که خوردنشان همواره توسط متخصصان تغذیه توصیه می شود. تاکید متخصصان برآن است که میوه ها تازه و فصل باشند؛ یعنی میوه های تابستانی ، در تابستان و میوه های زمستانی در زمستان خورده شوند.
البته تنوع بخشیدن به رژیم غذایی نیز جزو توصیه های دیگرآنهاست، زیرا میوه ها خواص ویژه ای دارند که می توان از آن بهره برد.
در زیر به خواص 6 نوع از میوه های تابستانی اشاره می شود.
گلابی و چربی خون:
خوردن یک گلابی رسیده ، 20درصد از نیاز روزانه به فیبر را تامین و به کاهش چربی خون (کلسترول) کمک می کند. همچنین در بررسی ها نشان داده اند در گلابی ماده معدنی به نام "برن" وجود دارد که در بهبود عملکرد مغز و انتقال پیام عصبی دخالت دارد.
هلو و یبوست:
خوردن یک هلوی متوسط، 8درصد از نیاز روزانه به فیبر را تامین می کند و بهبود دهنده یبوست است . این میوه سرشار از ویتامین cاست که برای افراد مبتلا به بیماری لثه مفید است.
انگور و اختلال حواس:
انگور از منابع پتاسیم است که خوردن آن باعث کاهش فشار خون می شود.از آنجا که کمبود پتاسیم اختلال حواس و افسردگی را در سنین بالا و سالمندی به وجود می آورد.
انجیر و پوکی استخوان:
انجیر از میو های کلسیم دار است به طوری که با خوردن 3 عدد از آن 21 درصد از نیاز بدن را به این ماده معدنی تامین می کند. و برای افراد دارای بیماری یبوست مفید است. انجیر گزینه ای مناسب برای کسانی است که خطر کمبود کمبود کلسیم و آهم در آن بالاست مانند گیاه خواران و سالمندانی که که در معرض پوکی استخوان هستند.
آلو و کم خونی:
خوردن 100گرم آلو 20 درصد از نیاز روزانه خانم ها به آهن را برطرف می کنداین میوه از منابع مناسب پتاسیم نیز محسوب می شود به همین دلیل به بیماران فشار خونی پیشنهاد می شود آلو را در سبد میوه خود داشته باشند.
در ضمن کسانی که دارای بیماری گوارشی دارند شدت یبوست را کاهش می دهد.
انبه و فشار خون:
خوردن یک انبه کامل که حدود 650گرم وزن دارد، می تواند 33 درصد از نیاز روزانه به پتاسیم را تامین می کند، به همین دلیل خوردن این میوه به فشار خونی ها توصیه می شود. خوردن این میوه ریسک ابتلا به سرطان رحم را هم پایین می آورد.
منبع: ماهنامه آشنا
انتهای پیام/
دیدگاهها