- کد خبر: 28121
- بازدید: 620
- 1395/02/05 - 08:57:21
امام جمعه مشگینشهر:
مدافعان حرم راه شهدای کربلا را ادامه میدهند
امام جمعه مشگینشهر گفت: مدافعان حرم با حضور در میدان نبرد با دشمن راه شهدای کربلا و شهدای 8 سال دفاع مقدس را ادامه میدهند.
به گزارش پایگاه خبری تحلیلی به نقل از مشکینرسا، اولین یادواره شهدای مدافعان حرم با حضور رزمندگان و جانبازان مدافعان حرم و اقشار مختلف مردم مشگینشهر در محل مسجد زینبیه شهرستان برگزار شد.
در این مراسم حجت الاسلام رضایی جانباز مدافع حرم با بیان خاطراتی وضعیت سوریه را تشریح کرد.
در بخشی از این مراسم حجت الاسلام رضا باوقار امام جمعه مشگینشهر در سخنانی ضمن گرامیداشت وفات حضرت کبری(س) گفت: حضرت زینب(س) از جمله چهره های برتر اهل بیت (ع) بود که بزرگترین ویژگی این بانو صبر، استقامت، ایثار و عفت بود که با تمام وجود ولایت مدار بودند.
وی با اشاره به شهدای مدافع حرم گفت: باید از مدافعان حرم که راه شهدای کربلا و 8 سال دفاع مقدس را ادامه دادند تا نگهدار و پاسدار حرم ائمه اطهار (ع) باشند قدردانی کرد که پا به عرصه گذاشته و از حریم امامان دفاع کردند.
وی ادامه داد: جمهوری اسلامی ایران با وجود امنیتی که در آن وجود دارد رزمندگانی از این کشور در خارج از مرزهای این کشور در حال جنگ با دشمن هستند و به درجه شهادت نائل شدند.
وی تصریح کرد: رسیدن به درجه شهادت و جانبازی در غربت از حٌسنهای شهیدان مدافعان حرم است چرا که اگر این نبرد در خارج از مرزهای این کشور رخ ندهد مجبور بودیم در داخل کشور با دشمن نبرد کنیم.
انتهای پیام/
دیدگاهها