- کد خبر: 28973
- بازدید: 1,138
- 1395/03/03 - 12:20:57
درسی که باید از آزادسازی خرمشهر گرفت
دشمن بود و خیلی ها که بدجور پشت سرش وایستاده بودند و با دادن تمام تجهیزات می خواستند تا آب تو دل صدام تکان نخورد اما تمام این اوضاع و احوال باعث نشد تا "خرمشهر" اسیر دشمن بماند.
به گزارش پایگاه خبری تحلیلی،دشمن بود و خیلی ها که بدجور پشت سرش وایستاده بودند و با دادن تمام تجهیزات می خواستند تا آب تو دل صدام تکان نخورد اما تمام این اوضاع و احوال باعث نشد تا "خرمشهر" اسیر دشمن بماند.
درست در چنین روزی خرمشهر پس از یک و نیم سال اشغال و با عملیات "الی بیت المقدس" دوباره به آغوش کشور بازگشت تا تمام دنیا انگشت حیرت بگزد که چطور ایرانی ها در شرایطی که جای هیچ دفاع و پدافندی برایشان نمانده بود دست به این کار بزرگ زدند، حیرتی که هنوز هم پاسخی برای آن ندارند.
اما به اعتقاد کارشناسان نظامی دنیا و آنهایی که طعم شیرینی فتح خرمشهر را آنهم در آن شرایط سخت جنگی،چشیده اند، این پیروزی درس های بزرگی برای همه نسل ها دارد؛ اینکه هیچ قدرتی یارای مقابله با قدرت ایمان به خدا و تکیه بر توان داخلی را ندارد نکته ای که این روزها هم باید به آن توجه اساسی داشت.
اگر آنروز ملت ایران با قدرت ایمان، صدام را که با همراهی تمامی ابرقدرتها و ائتلاف شوم کشورهای عرب منطقه آمده بود تا نهال تازه جوانه زده ایران اسلامی را از بیخ و بن برکند، عقب راند و خرمشهر را که نماد مقاومت است باز پس گرفت، امروز هم که ۳۵ سالی از آن حماسه و فتح تاریخی گذشته و توطئه های استکبارجهانی از تحریم های ناجوانمردانه اقتصادی گرفته تا مسلح نمودن تروریست بر علیه ایران اسلامی به روش های مختلف ادامه دارد، موقعیت ایجاب می کند که مثل حماسه سوم خرداد عمل کرد.
باید یادمان بماند که در جمله بنیانگذار انقلاب اسلامی که فرمودند "فتح خرمشهر فتح خاک نیست، فتح ارزشهای اسلامی است"، درسهای بزرگی نهفته است که معنایش به زبان ساده این است هر چه در توان دارید برای دفاع از اسلام وسط بگذارید؛ دفاعی که نه زمان می شناسد نه مکان و بسته به موقعیت شکلش عوض میشود، اگر دیروز در فتح خرمشهر برای حفظ اسلام نبرد تن به تن لازم بود امروز باید هر چه در توان داریم برای فتح قله های اقتصادی صرف کرد یا در سوریه و عراق باید برای اسلام ناب محمدی جنگید.
فتح خرمشهر که در ساعت 2 بعد از ظهر سوم خرداد 1361 و پس از 24 روز رزم بيامان اتفاق افتاد در تاريخ جنگ ايران و عراق از اهميت ويژهاي برخوردار است، بعد از این فتح، جنگ در جبهه نيروهاي نظامي ايران از حالت دفاعي خارج و به صورت تهاجمي درآمد و آغازي بر پيروزيهاي پياپي بعدي شد از همین رو بود كه از فرداي آزادسازي شهر خرمشهر هيأت هاي صلح بينالمللي مأموريت خود را براي متوقف كردن جنگ آغاز كردند و صدور قطعنامههاي بازدارنده سازمان ملل آغاز شد.
امام خمینی پس از فتح خرمشهر با تاکید بر علم و ايمان نيروهاي داخلي فرمودند که "خرمشهر را خدا آزاد کرد".
پس از آزادسازي شهر، پرچم پرافتخارجمهوري اسلامي برفراز مسجد نيمه ويران «جامع خرمشهر» و پل تخريب شده اين شهر به اهتزاز درآمد و رزمندگان اسلام در اولين عكسالعمل نماز شكر را در مسجد جامع خرمشهر اقامه كردند.
سالروز آزادسازي خرمشهر به عنوان يك روز ملي در كشور شناخته می شود.
انتهای پیام/
دیدگاهها