سبلان ما

پایگاه خبری تحلیلی

سبلان ما

شنبه 1 شهریور 1404
  • کد خبر: 31093
  • بازدید: 944
  • 1395/05/06 - 10:33:24

همگام با دولت یا مستقل؛

سیاست نماینده مشگین‌شهر در انتخاب فرماندار جدید چیست؟

فرماندار فعلی شهرستان مشگین‌شهر از بدنه دولت برای معر فی و تبلیغ دولت روی کار قرار گرفته حال باید دید سیاست نماینده مشگین‌شهر در انتخاب فرماندار جدید چیست؟ همگام با دولت یا مستقل عمل خواهد کرد.

به گزارش پایگاه خبری تحلیلی به نقل از پایگاه خبری اورامی، با روی کار آمدن مجلس دهم زمزمه‌های تغییر و تحویل در هر شهرستانی به گوش می‌رسد و در شهرستان مشگین‌شهر نیز شاهد چندین مورد تغییر و تحول در دستگاه‌های اداری بودیم اما از آنجایی که هنوز مسئول ارشد شهرستان درگیر این تغییر و تحول نشده است زمزمه‌هایی در افکار عمومی مبنی بر آغاز تغییرات در این جایگاه به گوش می‌رسد که عموما، شایعاتی بیش نیست چرا که ابراهیم امامی فرماندار فعلی شهرستان مشگین‌شهر نماینده دولت تدبیر و امید در شهرستان و از بدنه دولت می‌باشد که در معرفی و تبلیغ دولت نیز نقش حیاتی داشته است و در صورتی که در این جایگاه باقی بماند بیش از پیش این روند ادامه خواهد داشت لذا به نظر می‌رسد تغییر و تحول در این موقع از زمان به نفع نماینده منتخب شهرستان نباشد و نماینده شهرستان نیز هنوز تصمیمی برای این تغییرات نگرفته است تا ارتباط خود را با دولت به نحو احسن حفظ کند.

 

تغییر و تحول در جایگاه فرمانداری شهرستان قطعاً صورت می‌گیرد اما در این برهه از زمان که دولت تدبیر و امید بر سر کار است و فرماندار فعلی نیز از بدنه دولت است این تغییرات ممکن است آثار مثبتی بر این شهرستان نداشته باشد مگر اینکه گزینه‌ای نزدیک به دولت بر سرکار آید تا ادامه دهنده راه نماینده دولت در شهرستان باشد اما از انجایی که کشور در آستانه برگزاری انتخابات ریاست جمهوری قرار گرفته است در صورتی که نماینده شهرستان نیز به طرف دولت تدبیر و امید تمایل داشته باشد این تغییرات مدیریتی با تاخیر صورت خواهد گرفت تا دولت مردان بتوانند در معرفی و تبلیغ دولت تدبیر و امید بیش از پیش نقش ایفا کنند اما در صورتی که برنامه نماینده شهرستان غیر از این باشد به زودی شاهد این تغییرات مدیریتی خواهیم بود.

 

با توجه به نزدیکی انتخابات ریاست جمهوری در صورتی که نماینده متنخب شهرستان همگام با دولت تدبیر و امید پیش رود فرماندار فعلی نیز بر سر کار خواهد ماند تا انتخابات به نحو مطلوب انجام گیرد اما در صورتی که غیر از این باشد احتمال می‌رود در طول شش ماهه آینده این تغییرات مدیریتی انجام گیرد تا فرماندار جدید خود و شهرستان را برای برگزاری یک انتخابات سالم آماده کند.

 

با توجه به احتمال تغییرات مدیریتی در سطح شهرستان از جمله گزینه‌هایی که برای تصدی جایگاه فرمانداری شهرستان مطرح می‌شود ولی قاسمی رئیس شورای اسلامی مشگین‌شهر که در ایام انتخابات نیز به نفع نماینده منتخب مشگین‌شهر نقش مهمی داشته است از دیگر گزینه‌های مطرح برای این جایگاه سید حمید عبادالهی که در گذشته نیز فرمانداری این شهرستان را بر عهده داشت و برادر صفر جعفرزاده از دیگر گزینه‌های مطرح برای این جایگاه می‌باشد که با توجه به وضعیت سیاسی شهرستان احتمال می‌رود به زودی ولی قاسمی به عنوان فرماندار شهرستان برای این جایگاه پیشنهاد شود هر چند زمزمه‌هایی مبنی بر سیر مراحل اداری برای تصاحب این جایگاه وجود دارد که فعلاً به صورت رسمی این شایعات تایید نشده است.

 

با توجه به اینکه برخی جریانات در سه سال گذشته موجب شده است از محبوبیت دولت تدبیر و امید در بین مردم کاسته شود لذا به نظر می‌رسد این امر انتخاب فرماندار جدید را برای  نماینده شهرستان سخت کرده است.

 

انتهای پیام/

 

اشتراک‌گذاری

  • سیاست نماینده مشگین‌شهر در انتخاب فرماندار جدید چیست؟

دیدگاه‌ها

  • وارد کردن نام، ایمیل و پیام الزامی است. (نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد)
دیدگاه شما برای ما مهم است
بیست‌وپنج به‌اضافه هشت