سبلان ما

پایگاه خبری تحلیلی

سبلان ما

شنبه 1 شهریور 1404
  • کد خبر: 33692
  • بازدید: 1,449
  • 1400/02/29 - 08:02:05

رئیس اتاق اصناف اردبیل:

گرانی نان موجب نارضایتی نمی شود

رئیس اتاق اصناف اردبیل گفت: مردم از گرانی نان استقبال کرده اند و در این خصوص نارضایتی وجود ندارد.

مهدی اشجع در گفتگو با خبرنگار  سبلان ما، در خصوص گران نان طی روزهای اخیر، اظهار داشت: بعضا مشاهده می شود که مردم با خرید نان و تبدیل به نان خشک، آن را با قیمت بسیار بالا بفروش میرسانند که برای حل این مشکل، گران شدن نان روش مناسبی است.

وی با تاکید بر اینکه که گرانی نان باید اتفاق می افتاد، افزود: مشکلی در این خصوص وجود ندارد، چرا که خود مردم بارها به ما اعلام کردند که نان خشک از خود نان گرانتر است و باید چاره ای برای این اقدام اتخاذ می شد.

رئیس اتاق اصناف اردبیل با اشاره به رضایت مردم از این اتفاق، گفت: گرانی نان خواست مردم است و موجب افزایش قیمت گندم و خوشحالی کشاورزان را نیز بدنبال خواهد داشت.

اشجع با بیان اینکه قیمت نان در گذشته پایین بوده است، تصریح کرد: در چهار سال گذشته هیچگونه افزایش قیمتی نداشتیم و این گرانی اخیر کاملا بجا و معقول است.

 

انتهای پیام/آ

 

 

اشتراک‌گذاری

  • گرانی نان موجب نارضایتی نمی شود

دیدگاه‌ها

  • وارد کردن نام، ایمیل و پیام الزامی است. (نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد)
دیدگاه شما برای ما مهم است
سه منهای نه