- کد خبر: 3637
- بازدید: 1,912
- 1391/08/24 - 12:38:05
تشکیل انجمنهای کلاسی، ظرفیتسنجی و نیازسنجی در دستور کار
معاون وزیر آموزش و پرورش گفت: تشکیل انجمنهای کلاسی، ظرفیتسنجی و نیازسنجی در دستور کار دارد.
به گزارش سبلانه فرشته حشمتیان در گفتو گو با خبرنگار فارس در اردبیل اظهار داشت: در هفته خانواده که از 20 تا 26 این ماه گرامی داشته میشود و روزشمار آن نیز تعیین شده و از خانوادههای موفق دانشآموزان در حوزه تربیتی و آموزشی تجلیل میکنیم.
وی هدف از این تجلیل را ارائه الگوهای مناسب به جامعه اعلام کرد و یادآور شد: خانوادههای موفق در تعلیم و تربیت فرزندان با یک احساس مسئولیت ویژه ورود پیدا کردهاند و ما شیوهنامه انتخاب خانواده موفق را به مدارس کشور ارسال کردیم.
معاون وزیر آموزش و پرورش خاطرنشان کرد: در روز ملی خانواده مراسمی نمادین در تهران و استانها برگزار شد تا با لحاظ کردن شاخصههای تربیتی – اسلامی و احساس مسئولیت بیشتر خانوادههای برگزیده و نمونه انتخاب شوند.
حشمتیان به استقبال خوب مدارس کشور در انتخاب خانوادههای موفق اشاره کرد و گفت: امیدواریم در این زمینه به مرحلهای از شعور و انتخاب صحیح برسیم که خانواده تراز جمهوری اسلامی ایران را به شایستگی معرفی کنیم.
8 وزیر عضو ستاد ملی زن و خانواده هستند
این مسئول در بخش دیگری از سخنان خود بیان داشت: در سند تحول بنیادین به عنوان نقشه راه در فصل هفتم به جایگاه خانواده به صورت شفاف تاکید شده و موضوع تقویت نظام خانواده به صورت یک بنیان مستحکم تاکید شده است.
رئیس سازمان مدارس غیرانتفاعی و خانواده وزارت آموزش و پرورش ضرورت کمک به افزایش توانمندیها و مهارتآموزی خانوادهها را در ارتقای نقش تربیتی و اسلامی آنها یادآور شد و افزود: ما در این هدفگذاری شرایط و موقعیت استانها را مورد توجه قرار دادیم و سعی کردیم برنامههای تحولی را بر اساس جایگاه و مقتضیات استانها و الزامات مورد نظر در نظر بگیریم.
حشمتیان تصریح کرد: در ضلع مدرسه، خانه و نقش رسانهها و اطلاعرسانی وظیفه خطیر رسانههای گروهی بسیار ارزشمند است چرا که ما در سایه این اطلاعرسانی است که میتوانیم ظرفیت ممتاز اولیا و مربیان را با برخورداری از مهارتهای تخصصی نمودی بیرونی ببخشیم.
این مسئول ادامه داد: در این زمینه سه کار گروه تخصصی آموزشی، پرورشی و عمرانی نیز شکل گرفته تا سهم مشارکتهای اولیا بالاتر از مسائل مالی تعریف شود تا آنها با ورود به حوزههای تربیتی و پرورشی نیز بتوانند در تربیت فرزندان خودشان سهیم باشند.
معاون وزیر آموزش و پرورش گفت: در تشکیل انجمنهای کلاسی، ظرفیتسنجی و نیازسنجی در دستور کار است و ما با فراهم کردن اتاق فکر فعال اولیا در مدارس سعی میکنیم از مشارکتهای بیشتر بهرهمند شویم.
وی ارائه الگوی سالم تربیتی به همراه ارائه برنامههای آموزشی در حفظ آرامش خانوادهها و آموزش رشد جمعیت متناسب با فرهنگ دینی – اسلامی را یادآور شد و تاکید کرد: رشد جمعیت فرهنگی یک ضرورت است که خانوادهها باید در این زمینه هدفگذاریهای صحیح را انجام دهند.
حشمتیان بیان داشت: اگر هدفگذاری ما ارتقای سطح تربیتی، فکری و رشد عقلانی دانشآموزان باشد این کار در تحکیم نظام خانواده و تعالی این مجموعه نیز موثر خواهد بود.
معاون وزیر آموزش و پرورش در پایان اذعان داشت: دشمن در کمین خانوادههای ماست تا الگوهای بداخلاقی در نظام اجتماعی، خانوادگی، بیاحترامی به اولیا و ناهنجاریهای متنوع اجتماعی را گسترش دهد، اما برای زدودن این دغدغه ستاد ملی زن و خانواده با حضور هشت وزیر که وزیر اندیشمند آموزش و پرورش نیز در آن عضو است، شکل گرفته و امیدواریم ثمرات و نتایج آن مفید و موثر باشد.
انتهای پیام/
دیدگاهها