سبلان ما

پایگاه خبری تحلیلی

سبلان ما

دوشنبه 27 مرداد 1404
  • کد خبر: 36705
  • بازدید: 579
  • 1400/10/05 - 07:50:57

شهردار اردبیل:

طرح تفضیلی جدید شهر اردبیل تا پایان سال ۱۴۰۰ آماده می‌شود

شهردار اردبیل از آماده شدن طرح تفضیلی جدید شهر اردبیل تا پایان سال ۱۴۰۰ خبر داد.

به گزارش سبلان ما ، محمود صفری صبح امروز در جلسه بررسی آخرین وضعیت طرح تفضیلی شهر اردبیل که در محل استانداری و با حضور معاون امور عمرانی استانداری، رئیس شورای اسلامی شهر و جمعی از مدیران کل دستگاه‌های اجرایی استان برگزار شد، با بیان این مطلب، اظهار داشت: با توجه به ضرورت اجتناب ناپذیر این طرح برای ترسیم روشن و اصولی افق توسعه شهر، اتمام طرح تفضیلی را از ابتدای قبول مسؤولیت در شهرداری در اولویت برنامه‌های خود قرار داده‌ایم.

وی افزود: آخرین طرح تفضیلی شهر اردبیل که مربوط به سال ۱۳۸۴ بوده و در سال ۱۳۹۳ قرارداد بازنگری طرح تفضیلی به مدت دو سال بسته شده و چندین سال به دلیل عدم تامین مالی مشاور طرح، راکد مانده بود، اخیراً با تعامل بعمل آمده و برگزاری جلسات متعدد مقرر شد تا این طرح تا آخر سال ۱۴۰۰ به اتمام برسد.

شهردار اردبیل از آماده شدن طرح تفضیلی جدید شهر اردبیل تا پایان سال ۱۴۰۰ خبر داد و گفت: این طرح مهم سال‌ها به دلیل عدم تامین مالی مشاور طرح، مسکوت مانده بود.

انتهای پیام/م

اشتراک‌گذاری

  • طرح تفضیلی جدید شهر اردبیل تا پایان سال ۱۴۰۰ آماده می‌شود

دیدگاه‌ها

  • وارد کردن نام، ایمیل و پیام الزامی است. (نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد)
دیدگاه شما برای ما مهم است
هشت به‌اضافه پنج