سبلان ما

پایگاه خبری تحلیلی

سبلان ما

شنبه 1 شهریور 1404
  • کد خبر: 36706
  • بازدید: 1,022
  • 1400/10/05 - 08:24:25

یادداشت؛

تنگه مرصاد و حماسه 9 دی

فعال فرهنگی مشگین شهر به تبیین حوادث مهم ایران از دوران انقلاب اسلامی پرداخت و نوشت:مردم ایران اگر در عاشورای 60 هجری در کربلا نبودند اما در روزهای پر التهاب 1388 به ندای حسین زمان و فرزند علی لبیک گفتند.

به گزارش سبلان ما ، میلاد محرمی فعال فرهنگی مشگین شهر در یادداشت خود به تبیین حوادث مهم ایران از دوران انقلاب اسلامی پرداخت و نوشت: روزهای تاریخی و به یادماندنی در تاریخ انقلاب اسلامی و نقش تعیین کننده مردم در پیروزی انقلاب به تبعیت از رهبری معمار کبیر این قیام باشکوه بر کسی پوشیده نیست؛ از قیام خونین 15 خرداد 42 گرفته تا 22 بهمن 1357.نهم دی 1388 نیز برگ زرین دیگری از دفتر پر حادثه انقلاب اسلامی بود که این بار در غیبت آن پیر سفرکرده، اما با رهبری جانشین با کفایت او و حضور حماسی امتش، در حمایت از ولایت فقیه و اسلام عزیز رقم خورد.

اما چه می شود که دشمنان داخلی و خارجی، چون خفاشان تاب دیدن این تلألو و درخشش حضورهای بی بدیل را ندارند؟ بدرستی که مشکل آنان فقط در "بصر" آنها نیست؛ بلکه "بصیرت" لازم برای شناخت عمیق از ملت ایران اسلامی را ندارند؛ بنابراین با وجود اینکه نقشه های شوم این دشمنان و صرف هزینه های هنگفت، به وسیله همین مردم بیداردل و روشن ضمیر نقش بر آب می شود اما هر روز به دنبال نقشه و توطئه ای دیگر برای نابودی احکام قرآن عزیز و تضعیف ام القرای دین اسلام ــ یعنی ایران اسلامی ــ هستند.

فتنه سال 88 یکی از همان نقشه های شومی بود که دشمنان، امیدهای واهی خویش را معطوف این جریان کرده بودند. کار چندین ساله و برنامه ریزی چند ملیتی و تجمیع قوای همه جانبه جهت یکسره نمودن حاکمیت ارزشهای اسلامی در ایران ــ به عنوان تنها کشور منادی حمایت از مظلوم و مقابله با ظالم ــ در آن سال متجلی شد. آنان در تمام محاسبات خود دقیق عمل کرده و عوامل نفوذی خود در داخل را نیز به نحو مطلوب ساماندهی و همراه نموده بودند.

این فتنه در روزهای آغازین، با غفلت برخی از سیاسیون به سمت و سویی هدایت می شد که ریشه های انقلاب خمینی کبیر را نشانه برود. منافقین زخم خورده، استعمار پیر انگلیس و آمریکای جهانخوار که سیلی محکمی از امام(ره) و ولایت فقیه خورده بودند، تمام نیروی خود را جمع کردند تا زعم خود کار را یکسره نمایند. کسانی که آن روزها و آن هلهله های شوم خیابانی، آن بی حرمتی ها، آن شعارهای ساختار شکن، آن توهین های علنی، آن اهانت به نمادهای عزای فرزند زهراء(س) و آن اعمال شنیع را به خاطر دارند، خشم انقلابی خود را چون آتشی بر جگر، تا ظهور مهدی فاطمه برای عرض شکایت در سینه خود نگه خواهند داشت.

مردم در خطبه های نماز جمعه 29 خرداد 88 راز و نیاز رهبر عزیزتر از جانشان با مولایشان امام زمان(عج) را دیدند و شنیدند که فرمود: "مولای من جسم ناقص و ناقابلی دارم آن را هم در راه دفاع از اسلام ارزانی تو می کنم".

شنیدن این جملات برای مردمی که یکصدا و یکدل فریاد می زدند: "خونی که در رگ ماست/ هدیه به رهبر ماست" و "این همه لشکر آمده/ به عشق رهبر آمده" بستر حضور جدی را برای حماسه نهم دی فراهم نمود. آری! مردم در نهم دی به میدان آمدند تا بگویند: "آقاجان ما اهل کوفه نیستیم علی تنها بماند" و "مگر امت بمیرد علی تنها بماند".

مردم ایران اسلامی اگر در عاشورای 60 هجری در کربلا نبودند و ندای "هل من ناصر ینصرنی و هل من معین یعینی" ( کیست مرا یاری کند؟) از «حسین بن علی» به گوششان نرسید، اما در روزهای پر التهاب 1388 به ندای حسین زمان و فرزند علی لبیک گفتند. آنها در روز نهم دی، حماسه عاشورا را زنده کردند و نگذاشتند حسین زمان مأیوس از نصرت شود.

این حماسه، همچنین "عملیات مرصاد" را در خاطره مردم بصیر ایران زنده کرد. در آن زمان نیز دشمن خارجی با استفاده از منافقین کوردل، اندیشه تصرف ایران اسلامی در یک هفته را در سر می پروراند؛ اما در راه چنین باور باطلی در تنگه مرصاد به وسیله امت حزب الله زمین گیر شد و اسیر خشم انقلابی و چنگال های تیز و برنده سربازان ولایت گشت. چه فکر باطلی و چه راه عبثی را انتخاب کرده بودند! چه فکر می کردند ؟ چه از آب درآمد؟

دقیقاً در فتنه سال 88 نیز دشمنان با استفاده از آشوب های آن ایام شوم، باردیگر همان افکار باطل را به اجرا درآوردند؛ غافل از آنکه انان مثل همیشه در محاسبات خود، امت امام و رهبری را نشناخته اند. اما مردم در حماسه حضور نهم دی، تنگه مرصاد دیگری برای آنان خلق کردند و تمام نقشه های ننگین آنان و کیدهای باطلشان را درهم شکستند. پس براستی می توان چنین گفت که حماسه نهم دی مصداق بارز نابودی و از هم گسیختگی خانه سست و بی بنیان عنکبوت صفات داخلی و خارجی بود.

خوش بود اگر محک تجربه آید به میان / تا سیه روی شود آنکه در او غش باشد

اینک، در شرایط کنونی جهان که بیداری اسلامی در خاورمیانه شکل گرفته و در کشورهای اروپایی نیز شاهد بروز جنبش های ضدسرمایه داری هستیم، مردم بصیر و ولایتمدار ایران اسلامی در سالروز حضور حماسی نهم دیماه، یک بار دیگر با پیروی از رهبری های عالمانه حضرت امام خامنه ای چراغ منیر بصیرت را در فراسوی تاریخ انقلاب نورانی تر از همیشه بر خواهند افروخت.

آنان این چراغ برای هدایت جامعه جهانی و در راستای شکل گیری بسترهای جامعه مهدوی به بشریت هدیه خواهند نمود و نهم دی را هر ساله، موسم تجدید میثاق با ولایت خواهند کرد؛ میثاقی که حیات انقلاب و تداوم آن به آن به "کشتی نجات بخش خاندان رسول(ص) وابسته است؛ آن سفینه نجاتی که هر کس به آن کشتی پناه برد نجات پیدا کرد و هرکس از آن جا بماند، نابود و مردود گشت.

 

انتهای پیام/ج

 

 

اشتراک‌گذاری

  • تنگه مرصاد و حماسه 9 دی

دیدگاه‌ها

  • وارد کردن نام، ایمیل و پیام الزامی است. (نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد)
دیدگاه شما برای ما مهم است
بیست‌وشش به‌اضافه نه