- کد خبر: 3776
- بازدید: 2,021
- 1391/08/28 - 11:44:29
کی روش با خودکامگی در تیم ملی جو پادگانی ایجاد کرده است
مدیر رسانه ای تیم ملی کشورمان که چندی پیش از کادر تیم ملی جدا شد معتقد است کی روش به ایرانی ها اعتماد ندارد و اشتباهاتش را نمی پذیرد و در مقابل بدترین رفتارها را می کند.
به گزارش سبلانه به نقل از افکارنیوز، خسرو والی زاده مدیر رسانه ای تیم ملی کشورمان که چندی پیش به دنبال اختلاف نظر از کادر فنی تیم ملی جدا شد معتقد است کی روش به ایرانی ها اعتماد ندارد و با اخلاق پرخاشگرانه بر تیم ملی شرایط پادگانی ایجاد کرده است. مصاحبه او با افکار نیوز را می خوانید.
به عنوان سوال اول جریان ورودتان به تیم ملی را به عنوان مدیر رسانه ای توضیح می دهید ؟
من ۳۳ سال سابقه کار رسانه ای دارم و حرفه ام کار رسانه ای ورزشی است و این ادعا را می کنم که در تاریخ تیم ملی فوتبال اولین مدیا آفیسر تیم ملی بودم، سال ۹۷ به عنوان مشاور مطبوعاتی و مدیر روابط عمومی فدراسیون بودم و در جریان جام جهانی ۱۹۹۸ به عنوان مدیا آفیسر انتخاب شدم در حالی که قبل از آن اصلا چنین پستی وجود نداشت. تا اردیبشهت ۸۹ زمانی که افشین قطبی سرمربی تیم ملی شد با توجه به سابقه آشنایی که با کفاشیان داشتیم خود ایشان تماس گرفتند و گفتند که من نمی توانم به کسی به اندازه شما اعتماد کنم و با حرف هایی که زدیم مشغول شدیم تا جام ملتهای ۲۰۱۱ قطر که قطبی رفت و من هم همکاریم چون اصولا تیم ملی کاری نداشت تمام شد. تا رسید به آمدن کی روش که اقای ترابیان با من تماس گرفتند و گفتند که شما بیا این کار را
انجام بده. کی روش که آمد جلسه ای برگزار شد و بنا بر درخواست فدراسیون من رفتم و این کار را به عهده گرفتم. در این مدت هم من نهایت تلاش را کردم که کار مدیا افیسری را انجام دهم در حالی که زمان قبل هم تیم مدیا آفیسر داشتیم اما کسی آنها را نمی شناخت.
کار با کی روش چطور پیش رفت ؟
کی روش اخلاقی که دارد که به ایرانی ها اعتماد ندارد و می خواهد شخصی تصمیم بگیرد. در خصوص کی روش تمام تلاشم را کردم و بنابر وظیفه سازمانی ام صادقانه کار کردم و البته مشکلاتی هم در کارم بوده است. در زمینه کار رسانه ای بهمن ماه جلسه ای گذاشتیم و سردبیر ها و مدیران رسانه ها آمدند که خود کی روش هم از این جلسه استقبال کرد . در خیلی از موارد کی روش می خواست تنها تصمیم بگیرد و بسیاری از مسائلی که به وجود آمد و منجر به جدایی من شد هم به خاطر همین موضوع بود که او اصلا در کار رسانه ای هیچ مشورتی نمی کرد و همینطور که دلش می خواست کار سرپرستی را خودش انجام دهد می خواست کار مدیا آفیسری را هم انجام دهد و اصلا انتقادپذیر نیست. با دوستانش هماهنگ می کرد که با فلان خبرگزاری و برنامه مصاحبه کند، و مصاحبه هایش منحصر شده بود به یکی دو روزنامه و خبرگزاری . هر کسی ممکن است اشتباه کند، اگر کادر فنی اشتباهی نداشت ما الان از ۵ بازی ۷ امتیاز گرفته بودیم ؟ قطعا اشتباهاتی صورت می گیرد، اشتباه برای همه است اما ایشان اشتباهاتش را نمی پذیرد و در مقابل بدترین رفتارها را می کند.
چرا از کادر جدا شدید ؟
من خیلی وقتها زبانم را می بستم و به خاطر اینکه حاشیه
درست نشود حرفی نزدم اما بعد از بازی با لبنان دیدم نمی توانم تحمل کنم . البته موضوعی بود که مصاحبه ای پیش آمد و این موضوع مصادف شده بود با سرقت منزل من که باعث شده بود دلخوری پیش بیاید. اما مسئله اصلی خودکامگی ایشان است که می خواهد تمام کارها زیر نظر خودش باشد یعنی یک جو کاملا پادگانی و اخلاق بسیار بد و پرخاشگرانه در اردوی تیم ملی حاکم بوده است.
اما کی روش در تمرینات تیم ملی که چهره خندانی دارد .
جلوی خبرنگارها سعی می کند خوش اخلاق باشد اما موقعی که داخل اردو هستیم ایشان هیچ وقت نمی شود که از کار بچه های ایرانی و تاکید می کنم کادر ایرانی تشکری کند و لبخندی بزند. اما کافی است یک نکته کوچک و اشتباهی رخ دهد بلافاصله بد اخلاقی و پرخاشگری شروع می شد. کی روش فکر می کرد که فرمانده پادگان است و ما هم سربازیم و بدون چون و چرا هر چه ایشان می گوید را باید انجام دهیم.
در ارتباط با بازیکن ها هم همین رفتار را انجام می دهد ؟
ایشان نمی توانست رفتاری که با ما می کرد را با بازیکنان انجام دهد چون بازیکن روحیه خاصی دارد و خیلی باید با احتیاط رفتار کرد. کی روش با بازیکنان رفتارش منطقی بود و البته شما باید از خود بازیکنان این موضوع را بپرسید تا پاسخ دقیق تری بگیرید.
شنیده می شود که در زمان جذب کی روش اماراتی ها و پرتغالی ها به رییس فدراسیون پیشنهاد داده اند که کی روش را جذب نکند .
من آن زمان در جریان کار نبودم اما شنیده ام که از سوی مسئولان اماراتی و پرتغالی توصیه شده که کی روش را جذب نکنند. از جمله اينكه يوسف سركال، رييس فدراسيون فوتبال امارات كه اتفاقا با مسوولان فدراسيون ما روابط حسنهيي هم دارد به رييس فدراسيون فوتبال
ما توصيه كرد كه از استخدام كيروش منصرف شود. كيروش از سال ۱۹۹۸ تا ۹۹ سرمربي تيم ملي امارات بوده و بلايي سر آنها آورد كه پس از يك سال به طور توافقي از او جدا شدند. سركال مواردي از بداخلاقيها و مشكلاتي را كه كيروش براي آنها به وجود آورده بود براي آقاي كفاشيان توضيح داد اما مسوولان ما توجه نكردند. مورد ديگر در كنگره فيفا پيش از استخدام كيروش، رييس فدراسيون فوتبال پرتغال به آقايان كفاشيان و نبي گفت كه شما چگونه ميخواهيد با اين مربي كار كنيد؟ او هم مواردي از اين مربي را بيان كرد اما باز هم مورد توجه قرار نگرفت.
چرا سرمربی تیم ملی اینقدر مسابقات لیگ را دچار وقفه می کند ؟
نظر کی روش این است که ملی پوشان ما در باشگاه ها تمریناتی در سطح بین المللی انجام نمی دهند و به همین علت می خواهد اردوهای بلند مدت بگذارد تا بازیکنان در اردو طبق سلیقه و نظر خودش تمرین کنند. اما ایشان می توانست به طور دائم با مربیان جلسه می گذاشت و با آنها هماهنگی و تعامل می کرد . قطعا هم با تعامل مشکل پیش نمی آمد در حالی که تنها یک بار جلسه گذاشتند.
ماجرای تحریم رسانه ها از سوی بازیکنان چه بود ؟
در جریان تحریم مصاحبه هم تصمیمی بود که خود بازیکنان گرفتند و قصد ندارم موضوع را باز کنم . برای رفع این مشکل زمانی که در اردن بودیم من با نکونام و رحمتی صحبت کردم و چون خودشان هم دوست داشتند موضوع حل شود من پیشنهاد دادم زمانی که به ایران برگشتیم جلسه ای بگذاریم تا مشکل حل شود . بعد از بازی با لبنان من با کفاشیان هماهنگ کردم جلسه ای با حضور کفاشیان، نبی، رحمتی، نکونام و هفت نفر از سردبیرها برگزار شد که منجر شد به آن بیانیه
که آن بیانیه را هم من خودم نوشتم البته اصلاحاتی هم توسط خودشان شد.
كيروش كه از ۱۵ فروردين ۱۳۹۰ سرمربيگري تيم ملي ايران بر عهده گرفت و با شعار «تغيير» به فوتبال ما آمد، تاكنون كه يك سال و هشت ماه از حضور او در تيم ملي سپري شده، چه تغييري در تيم ملي ما به وجود آورده؟
به نظرم اين سوالي است كه اين روزها هيات رييسه فدراسيون در جلسات خود بايد آن را مطرح و درباره آن بحث كنند. كارشناسان و رسانهها هم بايد به اين نكته مهم توجه و درباره آن بررسي كنند. كادر فنياي كه در اين مدت نتوانسته حتي يك نقطه ضعف اساسي تيم ملي را كه گل خوردن از روي ضربات ايستگاهي از كنارهها است، برطرف كند و تيم ما به طور مرتب از يك سوراخ گزيده ميشود، چگونه ميتواند اين تيم را به جام جهاني برساند؟بحث دستاوردي است كه كارلوس كيروش براي فوتبال ما داشته و به نظرم بايد اين نكته را بررسي كنيم كه ادامه كار او در سمت سرمربي تيم ملي، كاري عقلاني و منطقي است يا فدراسيون بهتر است با توجه به اينكه چند ماه تا مسابقات بعدي ما فاصله است، اين كادر را بركنار و كادر جديدي را بگمارد و كادر جديد با تغييراتي كار را ادامه دهد و در واقع يك شوك به تيم ملي وارد كند.
اگر کی روش برکنار شود بار مالی روی فدراسیون وارد نمی شود ؟
اطلاعات من ميگويد كه اگر همين امروز كيروش بركنار شود، فدراسيون تنها بايد يك قسط ديگر از دستمزد او را پرداخت كند و لزومي به پرداخت كل قرارداد او نيست.
و سوال آخر ؛ گذشته از این عیب ها آیا کی روش حُسنی دارد ؟
ایشان در زمینه حرفه ای تمام تمرکزش را روی تیم می گذارد و از حیث تعهدی که دارد رعایت می کند.
دیدگاهها