سبلان ما

پایگاه خبری تحلیلی

سبلان ما

دوشنبه 27 مرداد 1404
  • کد خبر: 40778
  • بازدید: 687
  • 1401/11/27 - 11:47:30

نماینده ولی فقیه در استان اردبیل:

ارتش ما از نگاه قدسی برخوردار است

نماینده ولی فقیه در استان اردبیل با بیان اینکه هر کشوری که در زمینه تکنولوژی دفاعی ضعیف باشد، مورد حمله و تجاوز قرار می‌گیرد، گفت: امروز به برکت پیشرفت‌ها و توانمندی‌های نظامی دشمنان ما نمی‌توانند نگاه چپ به کشور ما داشته باشند.

به گزارش سبلان ما ، آیت‌الله سیدحسن عاملی روز پنجشنبه در یادواره شهدای ارتش در شهرستان نیر با تاکید برلزوم تجلیل از مقام شهید و شهادت اظهار کرد: آرمان و خون شهدا اسباب خیر و برکت در کشور شده است ، همه باید در این دوران گذر با تاسی به شهدا کشور خود را به مرحله‌ای برسانیم که کسی جرات نکند در مقابل کشور ما قرار بگیرد.

وی با تبیین شرایط سیاسی و اجتماعی منتهی به انقلاب اسلامی گفت: انقلاب اسلامی ایران در سال ۵۷ در مسیر طبیعی اتفاق افتاد وهر فردی در آن زمان بود به دلیل شرایط موجود اقدام به انقلاب می‌کرد.

نماینده ولی فقیه در استان اردبیل با اشاره این که در آن دوران تحول علمی، عزت ، کرامت و حاکمیت ملی در کشور نداشتیم، گفت: اگر در آن مقطع همگام با تحولات پیشرفت می‌کردیم، استعمارگران و مستکبران هر روز دستور جدیدی برای سلطه بر کشور ما نمی‌دادند.

آیت الله عاملی خاطرنشان کرد: اگر رهبری صالح و آینده‌نگری در کشور نباشد ، استقلال و عزت و کرامت به خطر می‌افتد و توجه به فرامین مقام معظم رهبری در تمام برهه‌ها باید مد نظر همگان باشد.

امام جمعه اردبیل همچنین با اشاره به حضور ۵۷ هزار مستشار نظامی در کشور ایران در زمان پهلوی خاطرنشان کرد: تحقیر علمی ، تحقیر نظامی و تحقیر حاکمیت ملی در زمان رضاخان به اوج خود رسید ولی امام راحل (ره) به رای مردم احترام گذاشت و عزت و اقتدار را به کشور ما هدیه داد.

عضو مجلس خبرگان رهبری در بخش دیگری از سخنانش با اشاره به پیشرفت های کشور پس از پیروزی انقلاب اسلامی گفت: نخبگان دانشگاهی ، نخبگان ارتشی و نظامی باید به منطقه عسلویه در جنوب کشور رفته و عظمت و اقتدار کشور در ایجاد پالایشگاه و پتروشیمی را نظاره کنند.

وی قدرت نظامی ایران در زمینه تولید موشک و پهباد را مایه بهت دشمنان دانست و افزود: یک ارتش مقتدر به چند ویژگی و شاخص از جمله فرمانده و رهبری صالح و تکنولوژی علمی نیاز دارد و ارتش ما باید به آخرین و پیشرفته ترین تحولات و دانش علمی در صنعت دفاعی مجهز باشد.

آیت الله عاملی با بیان اینکه هر کشوری که در زمینه تکنولوژی دفاعی ضعیف باشد، مورد حمله و تجاوز قرار می‌گیرد، گفت: امروز به برکت پیشرفت‌ها و توانمندی‌های نظامی دشمنان ما نمی‌توانند نگاه چپ به کشور ما داشته باشند.

وی سومین مورد که به ارتش عزت می‌دهد را وزن بین‌المللی آن دانست و افزود: هیچ کس فکر نمی‌کرد که کشور ما ارتشی داشته باشد که با اقتدار تمام دنیا را از ناو جنگی پرکند و در بیخ گوش نیروهای آمریکایی با شجاعت با ناو جنگی از کنار آنها عبور کند و کسی جرات چپ نگاه کردن به آنها را نداشته باشد.

نماینده ولی فقیه در استان اردبیل خاطرنشان کرد: در مذاکرات هسته‌ای مدام به ایران گفتند که پرونده ایران به شورای امنیت سازمان ملل می‌رود ولی ایران گفت بالاتر از شورای امنیت خدای بزرگ را داریم. ارتش ما در دنیا وزن دارد و بالاترین میزان امنیت را در ناامن‌ترین نقطه دنیا تامین کرده است.

وی افزود: ارتش ما به کار خود به دیده قداست می‌نگرد و هیچ ارتشی در جهان وجود ندارد که به اندازه ارتش ما به کار خود نگاه قدسی داشته باشد.

سرهنگ‌ داود همتی فرمانده تیپ ۴۰ متحرک هجومی نیز در این یادواره گفت: ارتش جمهوری اسلامی با تقدیم ۴۸ هزار شهید در جنگ تحمیلی که هزار و ۲۶۴ شهید متعلق به استان اردبیل است کارنامه درخشانی در دفاع از کیان نظام مقدس جمهوری اسلامی برجای گذاشته است.

وی ادامه داد: تیپ ۴۰ متحرک هجومی هم هزار و ۶۰۳ شهید تقدیم انقلاب اسلامی کرده است.

وی ادامه داد: این رشادت و ایثارگری ها الگو و سرمشقی خوب برای ادامه فعالیت های ارتش جمهوری اسلامی است.

وی خاطر نشان کرد: شهدای انقلاب اسلامی ، شهدای جنگ تحمیلی ، شهدای امنیت و شهدای حرم با جانفشانی و گذشتن از جان خود از نظام اسلامی دفاع کرده و اقتدار و امنیت کشور را بیمه کردند و اکنون دفاع از آرمان های این شهیدان وظیفه تک تک ماست.

وی تجلیل و دلجویی از خاتواده شهدا ، جانباران ، ایثارگران ، رزمندگان و آزادگان و رسیدگی به مشکلات اجتماعی ، شغلی و درمانی آنها را از جمله برنامه های اولویت دار ارتش ذکر کرد.

اشتراک‌گذاری

  • ارتش ما از نگاه قدسی برخوردار است

دیدگاه‌ها

  • وارد کردن نام، ایمیل و پیام الزامی است. (نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد)
دیدگاه شما برای ما مهم است
هشت به‌اضافه هشت