سبلان ما

پایگاه خبری تحلیلی

سبلان ما

چهارشنبه 29 مرداد 1404
  • کد خبر: 41049
  • بازدید: 613
  • 1401/12/28 - 08:31:11

فرماندار اردبیل:

توزیع ۲۲۰ تن پرتغال و ۱۳۰ تن سیب قرمز در شهرستان اردبیل

فرماندار شهرستان اردبیل گفت: در حال حاضر ذخیره میوه در استان اردبیل به صورت مناسب و در حد متعادل است و طبق تمهیدات به عمل آمده هم‌اکنون کمبودی در تأمین میوه شب عید نداریم و مشکلات موجود را برطرف‌سازی کرده‌ایم.

به گزارش سبلان ما ، سید محمد اعتماد اعجازی فرماندار اردبیل صبح امروز در بازدید از مراکز عرضه میوه شب عید با اشاره به آغاز توزیع میوه شب عید در شهرستان اردبیل اظهار کرد: ۲۲۰ تن پرتغال و ۱۳۰ تن سیب قرمز در شهرستان اردبیل با هدف جلوگیری از التهاب بازار و فعالیت دلالان توزیع شد.

وی با بیان اینکه در این راستا ۲۳ مرکز توزیع میوه در شهرستان دایر شده است، گفت: قیمت پرتغال ۱۶ هزار و ۵۰۰ تومان و قیمت سیب قرمز هم ۲۳ هزار و ۵۰۰ تومان است.

فرماندار شهرستان اردبیل افزود: خوشبختانه در حال حاضر ذخیره میوه در استان اردبیل به صورت مناسب و در حد متعادل است و طبق تمهیدات به عمل آمده هم‌اکنون کمبودی در تأمین میوه شب عید نداریم و مشکلات موجود را برطرف‌سازی کرده‌ایم.

 

انتهای پیام/ج

اشتراک‌گذاری

  • توزیع ۲۲۰ تن پرتغال و ۱۳۰ تن سیب قرمز در شهرستان اردبیل

دیدگاه‌ها

  • وارد کردن نام، ایمیل و پیام الزامی است. (نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد)
دیدگاه شما برای ما مهم است
سی منهای سه