سبلان ما

پایگاه خبری تحلیلی

سبلان ما

شنبه 1 شهریور 1404
  • کد خبر: 42116
  • بازدید: 582
  • 1402/03/26 - 10:25:29

یادداشت؛

منافقین، ابزاری بازیگری برای کسب قدرت

منافقین که سهم و بویی از انسانیت نبردند با عملیات‌های کورکورانه، جنایات مخوف و هولناکی را برای مردم بزرگ و مقاوم ایران اسلامی رقم زدند، جنایاتی که بیانگر افول ناکارآمدی تنها مرجع رسمی حقوقی جهان یعنی شورای امنیت در حفظ صلح و امنیت جهانی است.

به گزارش سبلان ما، به‌نام صحرانورد کارشناس مسائل سیاسی در یادداشتی به بازخوانی وقایع 28 خرداد و جنایات منافقین در کشور پرداخت و نوشت: مسعود رجوی نامی خنده‌دار و مضحک در تاریخ کشور است وی که دانش‌آموخته حقوق بود سابقه دستگیری توسط ساواک را نیز در پرونده خود دارد.

رجوی پس از انقلاب اسلامی با حضور در عرصه‌های مختلف سیاست درصدد بازیگری در صحنه سیاست بود به همی دلیل در پوشش‌های مختلف سعی کرد مجلس خبرگان، مجلس شورای اسلامی و نهاد ریاست‌جمهوری نفوذ و نقش‌آفرینی کند.

وی علی‌رغم همه تبارشناسی در جریان انقلاب اسلامی به‌خاطر انحراف در عقیده و خودبرتربینی در ساختار ایدئولوژی  و ذهنی خود به‌ویژه خیانت و جنایت بنی‌صدر به همراه وی از ایران فرار کرد.

رجوی با تأسیس شورای مقاومت با شعار قراردادن آزادی برای ایران پایه‌های منافقین را بنا نهاد.

وی که تاکنون 3 ازدواج ناموفق را تجربه کرده است وصلتش با مریم قجر که لکه ننگی در تاریخ حقوق بشر  محسوب می‌شود، چهره‌ای سفاک و خون‌آشام از سازمان مجاهدین خلق را بنا نهاد تا با اقدامات تروریستی به اهداف خود برسد.

سرکرده منافقین با تحریک صدام بر جنایات خود علیه ملت و کشور ادامه داد و زمینه‌ساز  شهادت بسیاری از رزمندگان اسلام  در خاک عراق شد.

قطعنامه 598 خط پایانی بر جنگ تحمیلی ۸ساله بود قطعنامه که بیانگر افول ناکارآمدی تنها مرجع رسمی حقوقی جهان یعنی شورای امنیت در حفظ صلح و امنیت جهانی است.

سازمان مجاهدین خلق با نام فروغ جاویدان بار دیگر دست به عملیاتی زد که گمان خود می‌تواند در مدت کوتاهی مسیر  مهران تهران را به‌سرعت بپیماید امام با مجاهدت و شجاعت صیاد دل‌ها، صیاد شیرازی مواجه شد و بار دیگر برگ زرینی از ایثارگری جوانان این  مرزوبوم برابر قوی‌ترین و بی‌رحم‌ترین گروه‌های جهان به ثبت رسید.

منافقین به فروغ جاویدان بسنده نکردند و آفتاب چلچراغ را علیه ملت ایران آغاز کردند که در ادامه با شکست مفتضحانه مواجه شدند.

ایران با 17 هزار شهید ترور بزرگ‌ترین قربانی ترور در جهان است شهدایی از جنس مردم، کارگر تا دانشمند، نام همه این شهدا تا ابد تاریخ بر تارک ایران اسلامی می‌درخشد.

منافقین که سهم و بویی از انسانیت نبردند با عملیات کورکورانه، جنایات مخوف و هولناکی را برای مردم بزرگ و مقاوم ایران اسلامی رقم زدند.

منافقین با راه‌اندازی اردوگاه‌های مخوف به سیاهی لشکریان استکبار تبدیل شدند تاحدی‌که قساوت قلب از افتخارات آنها محسوب شد

منافقین هم مانند سایر گروه‌ها در حال نابودی است و این سیاهی در برگ‌های تاریخ که از این گروهک حمایت می‌کنند ثبت خواهد شد.

 

انتهای پیام/ج

اشتراک‌گذاری

  • منافقین، ابزاری بازیگری برای کسب قدرت

دیدگاه‌ها

  • وارد کردن نام، ایمیل و پیام الزامی است. (نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد)
دیدگاه شما برای ما مهم است
سی به‌اضافه چهار