سبلان ما

پایگاه خبری تحلیلی

سبلان ما

سه‌شنبه 28 مرداد 1404
  • کد خبر: 42267
  • بازدید: 457
  • 1402/04/12 - 07:16:39

مدیرکل حفاظت محیط زیست استان اردبیل اعلام کرد؛

محکومیت شکارچی خرس قهوه‌ای در خلخال به ۲۷ ماه حبس

مدیرکل حفاظت محیط زیست استان اردبیل گفت: شکارچی متخلف که در یکی از روستاهای بخش هشجین خلخال اقدام به شکار خرس قهوه‌ای ماده کرده بود، به ۲۷ ماه حبس تعزیری محکوم شد.

به گزارش سبلان ما  به نقل از روابط عمومی اداره کل حفاظت محیط زیست استان اردبیل، مدیرکل حفاظت محیط زیست استان اردبیل روز دوشنبه گفت: پرونده این شکارچی متخلف که در یکی از روستاهای بخش هشجین خلخال اقدام به شکار خرس قهوه‌ای ماده کرده بود ، به مراجع قضایی ارسال و پس از بررسی‌های به‌عمل آمده متهم پرونده به ۲۷ ماه حبس تعزیری محکوم شد.

حسن قاسم‌پور افزود: اداره کل حفاظت محیط زیست با همکاری دستگاه قضایی استان با هرگونه صید و شکار ، زنده‌گیری غیرقانونی و اتلاف حیات وحش برخورد قاطع کرده و شدیدترین مجازات حقوقی و کیفری را علیه این افراد اعمال خواهد کرد.

وی از هموطنان خواست در مواقع ایجاد تعارض با حیات وحش و یا مشاهده هرگونه شکار و صید غیرقانونی توسط سوداگران و شکارچیان متخلف موارد را از طریق سامانه ۱۵۴۰ و یا به ادارات حفاظت محیط زیست شهرستان‌ها گزارش کنند.

انتهای پیام/ ش

اشتراک‌گذاری

  • محکومیت شکارچی خرس قهوه‌ای در خلخال به ۲۷ ماه حبس

دیدگاه‌ها

  • وارد کردن نام، ایمیل و پیام الزامی است. (نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد)
دیدگاه شما برای ما مهم است
پانزده به‌اضافه هفت