سبلان ما

پایگاه خبری تحلیلی

سبلان ما

یک‌شنبه 2 شهریور 1404
  • کد خبر: 42315
  • بازدید: 380
  • 1402/04/18 - 14:44:49

مدیرکل تبلیغات اسلامی استان اردبیل:

جشن غدیرخم، بزرگ‌ترین عملیات فرهنگی در تبیین ولایت بود

مدیرکل تبلیغات اسلامی استان اردبیل گفت: جشن عید غدیرخم و پاسداشت دهه امامت و ولایت، نشانه کامل تجلی عقلانیت و حقیقت و نمونه بارز صیانت و نشانه محبان امیرالمؤمنین و ائمه اطهار (ع)است، به بهترین شکل ممکن در سراسر استان اردبیل برگزار شد.

حجت‌الاسلام قاسم جعفرزاده در گفتگو با سبلان ما، از برگزاری برنامه‌های باشکوه عید امامت و ولایت در سراسر استان اردبیل خبر داد و گفت: مراسم جشن عید غدیرخم و پاسداشت دهه امامت و ولایت که نمونه بارز ولایتمداری، تقوا و فضیلت، نشانه کامل تجلی عقلانیت و حقیقت، افتخار جهان اسلام و انسانیت و نمونه بارز صیانت و نشانه محبان امیرالمؤمنین و ائمه اطهار علیهم السلام است، به بهترین شکل ممکن در سراسر استان اردبیل برگزار شد.

وی از مجاهدت فعالان عرصه فرهنگی و آحاد مردم به ویژه سپاه معظم و بسیجیان جان برکف، سازمان‌ها و  ادارات اجرایی و فرهنگی و خدماتی به ویژه شهرداران و اعضای شوراهای شهرها و روستاها، قرارگاه حضرت زهرا سلام الله علیها، روحانیون معزز، موکب داران، خیرین،کانون‌های فرهنگی و تبلیغی، کانون‌های فرهنگی هنری مساجد، موسسات و خانه‌های قرآنی، تشکل‌های دینی و فعالان فرهنگی و تبلیغی، گروه‌های سرود و تواشیح، بانوان، نوجوانان، نیروهای انتظامی و امنیتی و راهنمایی و رانندگی‌، گروهای مردمی و خودجوش، انجمن‌های اسلامی، اصناف و بازاریان‌، اصحاب رسانه‌، خبرنگاران، خبرگزاری‌ها، فعالان فضای مجازی و اقشار مختلف مردم ولایتمدار استان اردبیل در برگزاری باشکوه عید بزرگ غدیرخم که بزرگ‌ترین عملیات فرهنگی و فرهنگ‌سازی در تبیین و ترویج ولایت و امامت بود قدردانی کرد.

 

انتهای پیام/ج

اشتراک‌گذاری

  • جشن غدیرخم، بزرگ‌ترین عملیات فرهنگی در تبیین ولایت بود

دیدگاه‌ها

  • وارد کردن نام، ایمیل و پیام الزامی است. (نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد)
دیدگاه شما برای ما مهم است
هیجده به‌اضافه ده