سبلان ما

پایگاه خبری تحلیلی

سبلان ما

دوشنبه 27 مرداد 1404
  • کد خبر: 43231
  • بازدید: 462
  • 1402/07/13 - 09:10:12

استاندار اردبیل:

گردشگری، دریچه نگاه هویت‌ساز و تمدن‌ساز است

استاندار اردبیل با بیان اینکه گردشگری دریچه نگاه هویت‌ساز و تمدن‌ساز است، گفت: اردبیل امروز آماده حرکت‌های امیدآفرین در منطقه است.

به گزارش سبلان ما، سید حامد عاملی پیش از ظهر امروز در پنجمین نشست وزرای گردشگری کشورهای عضو اکو که در مجموعه شیخ صفی‌الدین اردبیلی در حال برگزاری است، گفت: برای رسیدن به آینده بهتر نیاز به ارتباط و همکاری بیشتر داریم و حوزه‌ گردشگری برای رسیدن به این هدف و مقصود بهترین حوزه به شمار می‌رود.

وی به معرفی دارالارشاد اردبیل پرداخت و گفت: مورخین این شهر را منسوب به زرتشت پیامبر دانسته و نام آن را برگرفته از آرتاویل یعنی شهر مقدس می‌دانند و حکیم بزرگ فردوسی نیز بیش از ۱۰ بار نام این شهر را در آثار خود بیان کرده است.

عاملی با بیان اینکه اردبیل در طول تاریخ همواره مرکز تحولات مهم فرهنگی، اقتصادی و اجتماعی بوده و به عنوان دروازه قفقاز و روسیه نقش مهمی در حوزه اقتصاد ایفا کرده است گفت: امروز نیز با کمال افتخار میزبان نمایندگان و مقامات کشورهایی هستیم که در طول هزاران سال با آنها در قالب فعالیت‌های متعدد سیاسی، فرهنگی و تاریخی، یک تاریخ و سرنوشت مشترکی ایجاد کرده و ظرفیت همگرایی عظیمی در تولید امینت و ثروت منطقه‌ای داریم.

وی به فعالیت های سازمان اکو اشاره کرد و گفت: مجموعه اکو بعد از اتحادیه اروپا به‌عنوان بزرگ‌ترین سازمان منطقه‌ای می‌تواند بیش‌ازپیش در مسیر توسعه و پیشرفت کشورهای عضو گام بردارد و بدون تردید این ظرفیت فوق‌العاده با توسعه گردشگری و با تأکید بر اشتراکات فرهنگی زمینه‌های اساسی را برای اقدامات و اتحادهای آینده فراهم خواهد کرد.

استاندار اردبیل گفت: امروز اردبیل با این پیشینه تاریخی خود مجموعه‌ای از زیبایی‌های تاریخی، طبیعی و فرهنگی را در کنار هم به وجود آورده تا آن را در اختیار همه کسانی قرار دهد که می‌خواهند در آیینه صاف جلوه‌های الهی روح و روان خود را صیقل دهند.

عاملی به سیاست های دولت اشاره کرد و گفت: دولت ایران  با نگاه به شرق به دنبال آن است که در کنار پیشرفت و توسعه با ایجاد زندگی بهتر برای همه انسان‌ها، از تمام مواریث فرهنگی، تمدنی، انسانی، بشری و اخلاقی خود نیز صیانت کند.

وی گفت: سازمان همکاری‌های اکو با تاریخ فرهنگ و تمدن ملت‌های به‌هم‌پیوسته و ما می‌توانیم نقشی اساسی و احیاگرانه در منطقه ایفا کنیم.

استاندار اردبیل تصریح کرد: گردشگری دریچه نگاه هویت‌ساز و تمدن‌ساز باشد و اردبیل امروز آمادگی دارد میزبان این برنامه‌ها و حرکت‌های امیدآفرین باشد.

 

 

انتهای خبر/ ج

اشتراک‌گذاری

  • گردشگری، دریچه نگاه هویت‌ساز و تمدن‌ساز است

دیدگاه‌ها

  • وارد کردن نام، ایمیل و پیام الزامی است. (نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد)
دیدگاه شما برای ما مهم است
سیزده منهای سه