سبلان ما

پایگاه خبری تحلیلی

سبلان ما

سه‌شنبه 28 مرداد 1404
  • کد خبر: 43312
  • بازدید: 702
  • 1402/07/19 - 11:40:20

معاون شهرداری اردبیل خبر داد:

الحاق ۱۶ دستگاه اتوبوس به ناوگان شهری اردبیل

معاون شهرداری اردبیل از الحاق ۱۶ دستگاه اتوبوس به ناوگان شهری اردبیل خبر داد و گفت: با پیگیری شهرداری اردبیل، پس از خرید ۶۰ دستگاه اتوبوس جدید و تحویل گرفتن سریِ اول آن‌ها، ۱۶ دستگاه اتوبوس با هماهنگی رئیس پلیس راهور به ناوگان حمل‌ونقل شهری اضافه شد.

به گزارش سبلان ما، نقی باقرزاده ظهر امروز در جمع خبرنگاران از الحاق ۱۶ دستگاه اتوبوس به ناوگان شهری اردبیل خبر داد و گفت: با پیگیری شهرداری اردبیل، پس از خرید ۶۰ دستگاه اتوبوس جدید و تحویل گرفتن سریِ اول آن‌ها، ۱۶ دستگاه اتوبوس با هماهنگی رئیس پلیس راهور استان به ناوگان حمل‌ونقل شهری اضافه شد.

وی افزود: در کنار الحاق ۱۶ دستگاه اتوبوس جدید به ناوگان درون‌شهری، ۱۱ دستگاه اتوبوس دیگر با به‌روزرسانی و بازسازی اساسی که به دلیل نیاز به تعمیرات اساسی چندین سال از چرخه خدمات‌رسانی به شهروندان خارج شده بودند، به ظرفیت ناوگان حمل‌ونقل عمومی شهر اضافه می‌شود.

معاون امور زیربنایی و حمل و نقل شهری شهرداری اردبیل اضافه کرد: این اتوبوس‌ها با صرف ۱۰۰ میلیارد ریال مدرن‌سازی شده‌اند که پنج دستگاه شروع به خدمت‌رسانی به شهروندان کرده و ۶ دستگاه دیگر تا پایان آبان‌ماه به‌کارگیری خواهد شد.

 

انتهای خبر/ ج

اشتراک‌گذاری

  • الحاق ۱۶ دستگاه اتوبوس به ناوگان شهری اردبیل

دیدگاه‌ها

  • وارد کردن نام، ایمیل و پیام الزامی است. (نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد)
دیدگاه شما برای ما مهم است
بیست‌وسه به‌اضافه دو